
Video: Groene asperges met Parmaham
Yes er staat weer een video online. Goed nieuws want deze gegrilde groene asperges met Parmaham kun je meteen vanavond serveren. Lekker en gezond hapje bij de borrel. En helemaal niet ingewikkeld. Maar wel ingewikkeld, flauw… Kijk zelf maar.
Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.
Ingrediënten voor 10 st.
10 groene asperges
10 plakken Parmaham (ongeveer 100 gr)
1 teentje knoflook
Olijfolie
Zo maak je het
Doe een flinke scheut olijfolie in een schaaltje. Hak de knoflook in grove stukken en voeg dit bij de olijfolie.
Was de groene asperges en snij het kontje eraf.
Wikkel een plakje Parmaham om iedere asperge.
Laat in de tussentijd een grillpan goed heet worden.
Bestrijk de asperges met Parmaham met de knoflookolie.
Grill de groene asperges in 3 tot 4 minuten goudbruin.
Serveer ze meteen.

Bestel nu!
Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.
Bekijk hier18 oktober 2014
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan