Gnocchi uit de oven

Gnocchi uit de oven

Na de feestdagen vind ik het fijn om simpel te koken. Met slechts een klein aantal ingrediënten en niet al te veel handelingen. Licht, lekker en puur moet het zijn. Geen zware kost en uitgebreide gerechten, nee gewoon een simpele gnocchi uit de oven. Daar maak je mij blij mee!

Ingrediënten voor 4 personen
500 gr gnocchi
250 gr cherrytomaatjes
1 bol buffelmozzarella
400 gr spinazie
1 ui
2 tenen knoflook
Peper en zout
Olijfolie

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kook de gnocchi in 3 á 4 minuten beetgaar in ruim water met zout.

Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn.

Fruit de ui en de knoflook aan in een pan met wat olijfolie.

Voeg beetje bij beetje de spinazie toe, totdat het geheel geslonken is. Breng de spinazie op smaak met peper en zout.

Was en halveer de kerstomaatjes en scheur de mozzarella in stukken.

Doe alle ingrediënten in de ovenschaal en meng het geheel goed door elkaar.

Bak de schotel in ongeveer 15 minuten af.

Gnocchi ovenschotel

 

Tags

Familie recepten Makkelijke recepten Pasta recepten Gnocchi Spinazie Tomaat Italiaanse recepten Notenvrije recepten Oven Vegetarische recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Hoofdgerecht

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in