Gnocchi Pesto

Gnocchi Pesto

Hoe makkelijk wil je het hebben? Deze gnocchi pesto is gewoon een variatie op de pasta pesto. Net zo simpel dus, maar vooral ook net zo lekker. Ik denk dat ik geen Italiaan blij maak met mijn confession. Ik bak mijn gnocchi liever dan dat ik hem kook. Door het bakken krijgt hij zo’n lekker krokant korstje.  I love it! En dat is natuurlijk niet zoals de Italianen het bedoeld hebben. Gewoon koken kan natuurlijk ook. Na een minuut of 4 in de pan zijn ze al klaar.

Gnocchi Pesto

Ingrediënten voor 4 personen

  • 600 gr gnocchi
  • 1 ui
  • 200 gr tomaten
  • 200 gr tuinerwten (vriezer)
  • 50 gr rucola
  • 100 gr pesto (recept)
  • Parmezaan
  • Peper en zout

Zo maak je het

  1. Pel en snipper de ui. Fruit deze aan in iets olijfolie.

  2. Voeg de gnocchi toe en bak deze mee totdat deze een goudbruin randje krijgt.

  3. Halveer de tomaatjes en voeg deze samen met de doperwten bij de gnocchi. Voeg dan de pesto toe. Roer even om. Zet een deksel op de pan en laat het even 5 minuten zachtjes garen.

  4. Breng op smaak met peper en zout. Garneer de gnocchi pesto met rucola en Parmezaan.

Gnocchi Pesto

Tags

Pasta recepten Gnocchi Pesto Italiaanse recepten Lactosevrije recepten Hoofdgerecht

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in