Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019

Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019

De laatste post van het jaar! En die sluiten we natuurlijk af met een lekker cocktail recept: een gin tonic met frambozen. En voor de mede preggo’s ook gelijk een tip hoe je hier een alcoholvrije versie van kunt maken, zodat je lekker mee kunt proosten. Maar naast dit recept wil ik ook even terugblikken op 2019. Wat een jaar was dit, met heel veel hoogtepunten zowel zakelijk als privé (ik noem een succesvolle lijn met eigen bakmixen, een aanzoek en een zwangerschap). Maar ook een jaar waarin ik het persoonlijk aardig voor mijn kiezen heb gehad. In deze blog blik ik terug op afgelopen jaar en heb ik een persoonlijke nieuwjaarswens voor jullie.

Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019

De High's

Ik kijk graag terug naar de mooie momenten. Voor mij op nummer 1 staat toch wel dat ik weer zwanger mocht worden en deze keer zonder ziekenhuis en veel gedoe. Dat had ik echt niet verwacht en daar ben ik super dankbaar voor. Maar ook voor Uit Pauline’s keuken was het een fantastisch jaar: we lanceerden in januari onze eigen lijn met gezondere bakmixen. Het was een groot succes, de schappen waren niet aan te vullen. Maar ook het jaar waarin we een toffe memberomgeving lanceerden. Een bedankje voor jullie, want hier kan je gebruik maken van leuke winacties, aanbiedingen en kortingscodes en natuurlijk al je favo recepten bewaren. En als kers op de taart natuurlijk ons kerstpakket, wat misschien nu wel bij jullie in huis ligt. Annika had ook een fantastisch jaar met als grootste hoogtepunt, natuurlijk het aanzoek in Gent, afgelopen oktober.

De Low's

Hier denk ik liever niet teveel aan terug. Maar de low’s zaten hem vooral in mijn gezondheid. Ik heb het aardig voor de kiezen gehad. Met heel veel hoofdpijn en migraine. Toch kijk ik er ondanks die ellende wel heel positief op terug omdat ik gewoon dankbaar ben dat het ons weer gegund is. En ik blijf gewoon vooruit kijken, naar betere tijden.

Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019
Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019

Op naar 2020

Het komende jaar gaat een heel bijzonder jaar worden voor ons. Annika gaat trouwen en ik word (als alles goed mag gaan), opnieuw mama van een zoon. Een jaar waar ik heel erg naar uitkijk. Maar waarvan ik ook weet dat het weer zoeken wordt naar een nieuwe balans. Annika moet de toko een tijdje alleen runnen en dat is pittig, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt. Op dit moment hebben we nog geen grote plannen voor Uit Pauline’s keuken. We gaan uiteraard lekker door met het delen van leuke memberacties en aanbiedingen. En qua recepten komt er ook nog heel veel leuks aan. Maar bij Annika en mij weet je het nooit, we kunnen zomaar ineens weer een idee hebben en dat gaat bij ons dan ook vaak heel snel. Maar dat gaan jullie dan vanzelf wel lezen.

Heel erg bedankt

In ieder geval willen we jullie heel erg bedanken. Voor de bezoekjes aan onze website (het zijn er gewoon miljoenen per maand), de lieve berichtjes op social media, het namaken en delen van onze recepten en gewoon jullie support. In leuke en in mindere tijden. Jullie zijn te gek en we hopen dat we jullie ook in het nieuwe jaar weer lekker kunnen inspireren met lekkere, mooie en vooral makkelijke recepten. Want van lekker eten wordt iedereen blij.

Allemaal een hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en vooral gezond 2020 gewenst. Dat je maar mag genieten van de kleine dingen in het leven, zoals een lekker koffietje in de morgen, een zonnige dag of een verse framboos uit eigen tuin.

Veel liefs Annika en Pauline

Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019
Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 gin tonic

 • 30 ml gin
 • Kneepje frambozensiroop
 • 100 ml tonic
 • Paar bevroren frambozen
 • Takje rozemarijn
 • IJsblokjes

Zo maak je het

 1. Doe een kneepje frambozensiroop in een glas.

 2. Verdeel hierover de ijsblokjes.

 3. Voeg de gin en de tonic toe.

 4. Garneer de gin tonic met frambozen (bevroren) en een takje verse rozemarijn.

  Liever alcoholvrij? Laat de gin achterwege en gebruik 150 ml tonic.

Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019
Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019
Gin Tonic met Frambozen + Terugblik op 2019

Wat vind jij van dit recept?

4.8 (4 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Cocktail recepten Oud en nieuw Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in