Gevulde wentelteefjes met Nutella

Gevulde wentelteefjes met Nutella

Deze wentelteefjes met Nutella en banaan zijn de perfecte manier om ietwat oud brood nieuw leven in te blazen! Het is ook nog eens heel makkelijk om te maken. Warm en krokant, met gesmolten hazelnootpasta en een vleugje kaneel. Dit is een ontbijtje dat het waard is om wakker voor te worden! Voor deze variant op French Toast gebruiken we graag dik witbrood, maar je kunt ook klassieke sneetjes casino-wit gebruiken of, extra luxe: brioche-brood. Wil je iets anders dan wentelteefjes met Nutella: je kunt elke soort notenboter gebruiken in plaats van hazelnootpasta, zoals amandelpasta of pindakaas. Wil je zien hoe we dit recept maken? Bekijk dan hier onze video op Instagram.

Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 boterhammen
  • 4 el Nutella
  • 3 bananen
  • 2 eieren
  • 400 ml melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 tl kaneel
  • boter (om in te bakken)

Zo maak je het

  1. Bestrijk 4 boterhammen met een flinke laag Nutella. Snijd de bananen in plakjes en verdeel dit over de boterhammen. Leg een andere snee er bovenop.

  2. Klop de eieren los met de melk, een zakje vanillesuiker en een tl kaneel.

  3. Verhit wat boter in de koekenpan. Haal de gevulde boterhammen door het melkmengsel en bak ze aan beide kanten mooi goudbruin. Serveer meteen.

Gevulde wentelteefjes met Nutella

Wat vind jij van dit recept?

3.9 (11 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Dit recept bewaren?

Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.

Tags

Familie recepten Kinderrecepten Makkelijke recepten Brood en deeg Hollandse recepten Moederdag Pasen Vaderdag Valentijn Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Bakrecepten Lunch Ontbijt

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in