
Gevulde wentelteefjes met Nutella
Deze wentelteefjes met Nutella en banaan zijn de perfecte manier om ietwat oud brood nieuw leven in te blazen! Het is ook nog eens heel makkelijk om te maken. Warm en krokant, met gesmolten hazelnootpasta en een vleugje kaneel. Dit is een ontbijtje dat het waard is om wakker voor te worden! Voor deze variant op French Toast gebruiken we graag dik witbrood, maar je kunt ook klassieke sneetjes casino-wit gebruiken of, extra luxe: brioche-brood. Wil je iets anders dan wentelteefjes met Nutella: je kunt elke soort notenboter gebruiken in plaats van hazelnootpasta, zoals amandelpasta of pindakaas. Wil je zien hoe we dit recept maken? Bekijk dan hier onze video op Instagram.



Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 4 personen
- 8 boterhammen
- 4 el Nutella
- 3 bananen
- 2 eieren
- 400 ml melk
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 tl kaneel
- boter (om in te bakken)
Zo maak je het
Bestrijk 4 boterhammen met een flinke laag Nutella. Snijd de bananen in plakjes en verdeel dit over de boterhammen. Leg een andere snee er bovenop.
Klop de eieren los met de melk, een zakje vanillesuiker en een tl kaneel.
Verhit wat boter in de koekenpan. Haal de gevulde boterhammen door het melkmengsel en bak ze aan beide kanten mooi goudbruin. Serveer meteen.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan