Gevulde wentelteefjes met Nutella
Deze wentelteefjes met Nutella en banaan zijn de perfecte manier om ietwat oud brood nieuw leven in te blazen! Het is ook nog eens heel makkelijk om te maken. Warm en krokant, met gesmolten hazelnootpasta en een vleugje kaneel. Dit is een ontbijtje dat het waard is om wakker voor te worden! Voor deze variant op French Toast gebruiken we graag dik witbrood, maar je kunt ook klassieke sneetjes casino-wit gebruiken of, extra luxe: brioche-brood. Wil je iets anders dan wentelteefjes met Nutella: je kunt elke soort notenboter gebruiken in plaats van hazelnootpasta, zoals amandelpasta of pindakaas. Wil je zien hoe we dit recept maken? Bekijk dan hier onze video op Instagram.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 4 personen
- 8 boterhammen
- 4 el Nutella
- 3 bananen
- 2 eieren
- 400 ml melk
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 tl kaneel
- boter (om in te bakken)
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Bestrijk 4 boterhammen met een flinke laag Nutella. Snijd de bananen in plakjes en verdeel dit over de boterhammen. Leg een andere snee er bovenop.
Klop de eieren los met de melk, een zakje vanillesuiker en een tl kaneel.
Verhit wat boter in de koekenpan. Haal de gevulde boterhammen door het melkmengsel en bak ze aan beide kanten mooi goudbruin. Serveer meteen.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download het gratis ebook vol herfstrecepten
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in