Gevulde paprika met tonijn
Deze gevulde paprika met tonijn is een topper! We gebruiken hiervoor een puntpaprika, want die zijn heerlijk zoet van smaak en perfect om te vullen. Eigenlijk kun je er van alles in doen: verschillende soorten kaas, quinoa of gehakt. Wij vullen ze deze keer met tonijn, erg lekker! Deze gevulde puntpaprika met tonijn zijn ook binnen no time klaar. Als je er een salade bij maakt, heb je heel snel een lekker maaltje op tafel staan. Enjoy!
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 puntpaprika's
- 50 gr feta
- 2 el zwarte olijfjes
- 2 blikjes tonijn (in olijfolie)
- 1 rode ui
- 1 el kappertjes
- Handjevol verse peterselie
- Peper en zout
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).
Was de puntpaprika’s en snijd ze doormidden. Verwijder de zaadlijsten.
Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kommetje.
Pel en snipper de rode ui en hak de peterselie fijn. Voeg dit samen met de kappertjes en de olijfjes bij de tonijn en hussel door elkaar.
Breng de tonijnvulling op smaak met wat peper en zout.
Leg de paprikahelften in een ingevette ovenschaal. Verdeel de tonijnvulling erover en verkruimel de feta hierover.
Rooster de gevulde paprika met tonijn voor ongeveer 20 minuten in de oven.
Garneer voor het serveren met nog wat verse peterselie.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Recept bewaren?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in