
Gepofte rijstrepen met chocola en pindakaas
Zin een lekkere zoete snack? Deze gepofte rijstrepen zijn mega lekker, supersnel klaar en je hebt slechts 4 ingrediënten nodig. We maken ze van rijstwafels, die we even verkruimelen. Maar je zou ook een zak gepofte rijst kunnen kopen (in de supermarkt te vinden). Verder gaat er pindakaas in en veel pure chocolade. We zeiden toch dat het lekker was?



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 8 - 10 st.
- 60 gr rijstwafels
- 125 gr pure chocolade
- 60 gr pindakaas
- 2 tl kokosolie
Zo maak je het
Smelt de chocolade au bain-marie. Smelt de pindakaas met de kokosolie in de magnetron.
Verkruimel de rijstwafels boven een kom. Voeg de pindakaas en de chocolade toe en meng door elkaar. Zorg dat alle stukjes bedekt zijn.
Giet het mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal. Druk het goed aan met een spatel. Laat de repen minimaal een uur uitharden in de koelkast.
Snijd ze in repen of blokken met een scherp mes.Serveer meteen of bewaar ze tot gebruik in de koelkast


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan