Gepofte rijstrepen met chocola en pindakaas

Gepofte rijstrepen met chocola en pindakaas

Zin een lekkere zoete snack? Deze gepofte rijstrepen zijn mega lekker, supersnel klaar en je hebt slechts 4 ingrediënten nodig. We maken ze van rijstwafels, die we even verkruimelen. Maar je zou ook een zak gepofte rijst kunnen kopen (in de supermarkt te vinden). Verder gaat er pindakaas in en veel pure chocolade. We zeiden toch dat het lekker was?

Gepofte rijstrepen met chocola en pindakaas
Gepofte rijstrepen met chocola en pindakaas

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 8 - 10 st.

  • 60 gr rijstwafels
  • 125 gr pure chocolade
  • 60 gr pindakaas
  • 2 tl kokosolie

Zo maak je het

  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Smelt de pindakaas met de kokosolie in de magnetron.

  2. Verkruimel de rijstwafels boven een kom. Voeg de pindakaas en de chocolade toe en meng door elkaar. Zorg dat alle stukjes bedekt zijn.

  3. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal. Druk het goed aan met een spatel. Laat de repen minimaal een uur uitharden in de koelkast.

  4. Snijd ze in repen of blokken met een scherp mes.Serveer meteen of bewaar ze tot gebruik in de koelkast

Gepofte rijstrepen met chocola en pindakaas
Gepofte rijstrepen met chocola en pindakaas

Tags

Gezonde tussendoortjes Kinderrecepten Koekjes recepten Chocolade Glutenvrije recepten Lactosevrije recepten Vegan recepten Bakrecepten

Wat vind jij van dit recept?

3.6 (5 stemmen)

21 september 2022


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in