
Gebakken gnocchi met burrata
Wij zijn persoonlijk meer fan van gebakken gnocchi dan van haar gekookte zusje. Door de gnocchi te bakken, krijgt het een lekker krokant korstje. En de structuur blijft ook heel stevig. Voeg een paar tomaten en een lekkere burrata toe en je hebt een heerlijke maaltijd. Ook de kleine gasten aan tafel vinden dit lekker. Gaat hij op je favorietenlijstje?



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 4 personen
- 1 kg gnocchi
- 300 gr cherrytomaten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 60 gr rucola
- 2 bollen burrata
- 4 el pesto
- Peper en zout
- Olijfolie
Zo maak je het
Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in een ruime koekenpan in iets olijfolie.
Voeg een extra scheut olijfolie toe. Voeg de gnocchi toe en bak deze rondom goudbruin. Zorg er wel voor dat je pan groot genoeg is, anders kan je het altijd nog in 2 etappes bakken.
Halveer de cherrytomaten en voeg ze bij de gnocchi. Schep kort even om. Breng de gnocchi op smaak met peper en zout. Verdeel het over 4 borden.
Leg op iedere bord een handje rucola en een halve bol burrata. Garneer met een el verse pesto en serveer meteen.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan