Ei tosti van wraps

Ei tosti van wraps

Als je van eieren houdt, dan moet je deze ei tosti echt eens proberen. Je maakt hem heel simpel van eieren, een wrap en je favo tosti beleg. Wij gebruiken nu kaas en chorizo, maar het kan ook vega of met tonijn bijvoorbeeld. Het is geen croque madame, dat is een tosti met ei erop, net het ei gaat erdoorheen. De wrap haal je door het geklutste ei en wat je dan krijgt is een soort wentelteefje van wraps. Superzacht en lekker. De smaak doet ons zelfs denken aan een hartige kaas pannenkoek. Probeer het zelf maar eens.

Ei tosti van wraps
Ei tosti van wraps
Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 tosti

  • 2 eieren
  • 1 wrap
  • 3 plakjes chorizo
  • 30 gr cheddar
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Kluts de eieren los en breng ze op smaak met peper en zout.

  2. Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan en giet de eieren in de pan. Leg de wrap erin en draai hem meteen om, zodat beide zijdes bedekt zijn met ei. Laat de onderkant garen en draai hem dan om.

  3. Beleg de ei tosti met chorizo en geraspte cheddar. Laat de kaas smelten. Vouw de wrap tosti dubbel en dan nogmaals dubbel.

  4. Serveer eventueel met chilisaus.

Ei tosti van wraps
Ei tosti van wraps

Wat vind jij van dit recept?

3.3 (41 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Camping Eenpansgerechten Familie recepten Makkelijke recepten Omelet recepten Snelle recepten Tosti Ei Wraps Notenvrije recepten Moederdag Pasen Vaderdag Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Lunch Ontbijt

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in