tosti van wraps

Ei tosti van wraps

Als je van eieren houdt, dan moet je deze ei tosti echt eens proberen. Je maakt hem heel simpel van eieren, een wrap en je favo tosti beleg. Wij gebruiken nu kaas en chorizo, maar het kan ook vega of met tonijn bijvoorbeeld. Het is geen croque madame, dat is een tosti met ei erop, net het ei gaat erdoorheen. De wrap haal je door het geklutste ei en wat je dan krijgt is een soort wentelteefje van wraps. Superzacht en lekker. De smaak doet ons zelfs denken aan een hartige kaas pannenkoek. Probeer het zelf maar eens.

ingredient ei
ei tosti
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 tosti

  • 2 eieren
  • 1 wrap
  • 3 plakjes chorizo
  • 30 gr cheddar
  • Peper en zout
  • Olijfolie
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Kluts de eieren los en breng ze op smaak met peper en zout.

  2. Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan en giet de eieren in de pan. Leg de wrap erin en draai hem meteen om, zodat beide zijdes bedekt zijn met ei. Laat de onderkant garen en draai hem dan om.

  3. Beleg de ei tosti met chorizo en geraspte cheddar. Laat de kaas smelten. Vouw de wrap tosti dubbel en dan nogmaals dubbel.

  4. Serveer eventueel met chilisaus.

tosti van wraps
tosti met ei

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (26 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in