
Tortilla chips maken
Eigenlijk hebben wij bijna altijd wel tortilla chips in huis. We zijn dol op nacho’s en eten ze vaak met salsa, guacamole, zure room en cheddar kaas. Mocht je nou acuut zin hebben in tortilla chips maar je hebt ze niet in huis. Dan kan je heel gemakkelijk zelf tortilla chips maken van wraps. Yes! Ook handig als je wraps over hebt. En ze zijn een stuk gezonder, want ze gaan in de oven! Dubbele win!



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 4 personen
- 8 kleine wraps
- 1 tl paprikapoeder
- Zeezout
- Olijfolie
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).
Smeer de tortilla’s in met olijfolie en bestrooi met paprikapoeder en zout.
Snijd de tortilla’s in punten met een mes. Verdeel ze over een bakplaat, bekleed met bakpapier.
Bak de tortilla chips in ongeveer 8 – 10 minuten goudbruin en krokant.
Laat afkoelen. En bewaar tot gebruik in een bakje zonder deksel.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan