Tortilla chips maken

Tortilla chips maken

Eigenlijk hebben wij bijna altijd wel tortilla chips in huis. We zijn dol op nacho’s en eten ze vaak met salsa, guacamole, zure room en cheddar kaas. Mocht je nou acuut zin hebben in tortilla chips maar je hebt ze niet in huis. Dan kan je heel gemakkelijk zelf tortilla chips maken van wraps. Yes! Ook handig als je wraps over hebt. En ze zijn een stuk gezonder, want ze gaan in de oven! Dubbele win!

Tortilla chips maken
Tortilla chips maken
Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 kleine wraps
  • 1 tl paprikapoeder
  • Zeezout
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).

  2. Smeer de tortilla’s in met olijfolie en bestrooi met paprikapoeder en zout.

  3. Snijd de tortilla’s in punten met een mes. Verdeel ze over een bakplaat, bekleed met bakpapier.

  4. Bak de tortilla chips in ongeveer 8 – 10 minuten goudbruin en krokant.

    Laat afkoelen. En bewaar tot gebruik in een bakje zonder deksel.

Tortilla chips maken
Tortilla chips maken

Wat vind jij van dit recept?

3.6 (57 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Gezonde tussendoortjes Kinderrecepten Makkelijke recepten Snelle recepten Wraps Mexicaanse recepten Gezonde recepten Lactosevrije recepten Notenvrije recepten Slanke recepten Verjaardag Oven Vegan recepten Vegetarische recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Borrelhapjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in