
Cocktailsaus
Whiskey cocktailsaus. Wij hadden vroeger altijd wel een flesje in de koelkast staan. Maar zelf cocktailsaus maken is ook heel simpel. En veel lekkerder. Wil je de saus alcoholvrij houden? Laat dan de whiskey achterwege. De saus blijft net zo lekker. Lekker bij kip of biefstuk.

De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 1 bakje
- 4 el mayonaise
- 2 el ketchup
- 100 ml slagroom
- Scheutje whiskey
- 1 tl Worcestersaus
- Sap van een kwart citroen
- 1 tl paprikapoeder
- Peper en zout
Zo maak je het
Meng de mayonaise met de ketchup. Voeg de slagroom toe en een scheutje whisky of Cognac. Klop de saus door elkaar.
Breng de cocktailsaus op smaak met paprikapoeder, een scheutje worcestersaus, het sap van een 1/4 citroen en wat peper en zout.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan