Cheeseburger wrap

Cheeseburger wrap

Zin in een hamburger, maar ook in een wrap? Wij hebben een ideale oplossing: de cheeseburger wrap! Het lekkere van een sappige burger met kaas, gecombineerd met een snel te maken en makkelijk te eten wrap. Plus: als je voor volkorentortilla’s kiest, krijg je direct wat meer vezels binnen. Deze cheeseburger wrap is perfect voor een snelle lunch of diner, of zelfs als tussendoortje. Je kunt dit recept natuurlijk ook vleesvrij, glutenvrij of zuivelvrij maken door bepaalde alternatieven te gebruiken: zoals een vega burger, plantaardige kaas of een lactosevrije burgersaus. Hoe je ‘m ook maakt: dit is sowieso een satisfying gerecht dat je zó met één hand opsmikkelt.

Wij houden van ui in onze cheeseburger wrap, samen met romaine sla, tomaten en augurk. Maar voeg gerust je eigen favoriete ingrediënten toe!

Pauline

Cheeseburger wrap
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 hamburgers (eventueel vega)
  • 4 plakjes cheddar
  • 4 grote wraps (eventueel volkoren)
  • 2 uien
  • 1 kropje romaine sla
  • 2 tomaten
  • 8 plakjes augurk
  • hamburgersaus
  • ketchup
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Bak de hamburgers in een pan en laat de kaas hierop smelten.

  2. Pel de uien, snijd in ringen en bak ze langzaam goudbruin in wat olijfolie.

  3. Neem een wrap en snijd deze tot het midden in. Drizzle een beetje hamburgersaus op de linker onderkant. Leg hierop de hamburger met de gesmolten kaas. Leg daarboven een schepje van de gekarameliseerde ui.

  4. Leg rechtsboven een blaadje sla met 2 plakjes tomaat.

  5. Leg op de vierde helft 2 plakjes augurk, plus een drizzle ketchup. Vouw dan de hamburger met de klok mee dicht, totdat je een samengevouwen pakketje in je hand hebt.

Cheeseburger wrap
Galette recept

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in