Champagne float

Champagne Float cocktail (video)

Yes, op de valreep voor vanavond nog even een recept voor een lekkere Champagne Float Cocktail. Uh, wat? Eigenlijk is het heel simpel, het is een cocktail op basis van champagne en ijs. Yum! Perfect om het nieuwe jaar mee in te luiden, vind je ook niet? Pauline en ik hebben er een video over gemaakt. Daarin vertellen we jullie over onze persoonlijke hoogtepunten van dit jaar. Oh, en dat zijn er best wel veel. Maar dat zie je natuurlijk allemaal in de video. Nog een paar uurtjes en dan is het jaar 2016 voorbij. Het is natuurlijk heel cliché om te zeggen ‘oh wat is het snel gegaan’, maar zo voelt het toch echt. Het lijkt ook ieder jaar wel sneller te gaan. Ik vind dat persoonlijk een goed teken, want dat betekent dat je veel fun hebt en leuke dingen doet. Time flies when you’re having fun! Oke, einde clichés!

Hoe ga jij vanavond Oud & Nieuw vieren? Laat het me weten in de comments, vind ik leuk! Ik ga het bij Pauline vieren, gezellig met onze wederhelften en waarschijnlijk nog een aantal vrienden/buren. De laatste jaren vind ik het steeds leuker om het thuis te vieren. Ik heb al vaak genoeg meegemaakt dat ik dacht naar een superleuk feestje te gaan, maar toch eindige dit vaak in een deceptie. Te druk, te veel dronken mensen en net niet gezellig. Nee, doe mij maar gezellig een avondje thuis met lekkere hapjes, drankjes en fijn gezelschap. Over hapjes gesproken, deze en deze hapjes zijn perfect voor vanavond. Wij wensen je alvast een hele fijne Oudejaarsavond! Have fun, eet en drink lekker en hopelijk zien we je snel weer in 2017!

Wil je nou geen video meer missen? Abonneer je dan snel op mijn YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vind ik natuurlijk heel erg leuk! Zie ik je daar?


Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Ingrediënten per cocktail 
1 bolletje frambozen sorbet ijs
Paar framboosjes ter garnering
Champagne

Zo maak je het
Doe een bolletje van het ijs in een champagne glas. Voeg de framboosjes toe. Giet de rest van het glas vol met champagne. En klaar is je champagne float. Cheers!

Champagne float

Champagne float

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Cocktail recepten Kerst Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in