fbpx
Menu

Bruschetta’s van naan

Vandaag deel ik niet één, niet twee, maar drie leuke dingen met je. Allereerst krijg je het recept van deze heerlijke bruschetta’s van naan met avocado. Een perfect hapje voor bij de borrel. In plaats van een stokbroodje of een toastje gebruiken we naanbrood. Dit geeft het hapje een leuke twist. We beleggen het naanbrood met avocado, die snijd je in van die mooie linten, ricotta en brengen het op smaak met dukkah. Dukkah is een Egyptisch kruidenmengsel dat bestaat uit noten, kruiden en specerijen. Dit smaakt supergoed bij de avocado. Deze bruschetta’s van naan zijn absoluut niet moeilijk om te maken. Echt, iedereen kan dit, dus jij ook!

Go Avocado!

Kom ik meteen bij het tweede leuke nieuwtje. Wij zijn dit jaar trotse ambassadeur van de avocado. En niet zomaar een avocado, maar de eetrijpe avocado’s van Nature’s Pride. Je herkent ze aan het EAT ME stickertje dat op de avocado is geplakt. De EAT ME avocado’s zijn namelijk ‘ready to eat’ en lekker vol van smaak. Dit komt doordat ze gemiddeld twee weken later geplukt worden dan andere avocado’s. Er wordt daarnaast gelet op het oliegehalte in de avocado. Dit geeft de avocado hun romige smaak. Is dit nog niet in orde? Dan worden ze nog niet geplukt. Na 3 weken komen de avocado’s aan in Nederland en worden ze weer gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden de avocado’s in 5 dagen gerijpt in speciale klimaatkamers, hier wordt het het klimaat van het land van herkomst nagebootst.Alleen perfect eetrijpe avocado’s krijgen het EAT ME stickertje en vinden de weg naar jouw keuken/gerecht.

Niets is zo vervelend als je avocado’s koopt en ze blijken of rot te zijn of nog keihard. En dit gebeurt vaker dan je zou willen. Als je dit wilt voorkomen, dan kun je dus het beste de EAT ME avocado’s kopen. De avocado’s zijn verkrijgbaar bij Coop, Plus, DEEN, Marqt, Spar, Vomar, Hoogvliet, Dirk, Deka Markt, Sligro, Makro, Jan Linders, Picnic en groente- en fruitspeciaalzaken. Ze zijn perfect rijp en dus ideaal om meteen te gebruiken. De komende weken zullen wij je inspireren met lekkere recepten voor bij de borrel, lunch en het diner. Maar we hebben ook jouw hulp nodig.

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar Avocado-lovers pur sang. Word topmember van Uit Pauline’s Keuken en je krijgt de unieke kans om de avocado’s van EAT ME te proeven en er op los mee te experimenteren in de keuken. Als topmember krijg je een leuk pakket thuisgestuurd met deze overheerlijke avocado’s. Aan de hand van een aantal opdrachten is het aan jou de taak om je van je meest creatieve kant te laten zien.

Wat moet je doen?

  • Registreer je als member op de website. Dit kun je doen door rechtsbovenin op ‘Registreer’ te klikken en alle benodigde info in te vullen;
  • Vul onderstaand formulier volledig in;
  • Ga akkoord met de voorwaarden.

Er worden uiteindelijk 50 topmembers geselecteerd die het pakket thuisgestuurd krijgen. Je kunt je aanmelden tot3 juni 2019. De 50 geselecteerden krijgen een mailtje van ons. Helaas kan niet iedereen meedoen, maar hou de site en onze social kanalen in de gaten, want er zullen nog meer leuke acties volgen. Als member heb je altijd toegang tot deze acties.

WIN
Als deelnemende Topmember maak je kans om met jouw recept in een heel tof E-book terecht te komen. Dus wees lekker creatief en wie weet zie jij jouw creatie later terug in het E-book. Gebruik de #uitpaulineskeuken en #eatmemoment en tag mij @uitpaulineskeuken in je bericht, zodat ik je creaties makkelijk terug kan vinden op Instagram of Facebook.

En er is meer. Uit alle deelnemende Topmembers kies ik het leukste en meest creatieve recept en diegene wint ook nog een lunch voor 2 bij de Avocado show. Leuk he?

4 personen

Ingrediënten

  • 2 naanbroden
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • olijfolie
  • 250 gr ricotta
  • rasp halve citroen
  • peper en zout
  • 1 avocado (EAT ME)

voor de dukkah

  • 80 gr hazelnoten
  • 1 el sesamzaad
  • 1 tl korianderzaad
  • 1 tl komijn
  • 1 tl venkelzaad
  • 1 tl karwijzaad
  • zout

Zo maak je het

  1. Meng de olijfolie met het teentje knoflook. Snijd het naanbrood in repen en smeer ze in met de knoflookolie. Bak de naanbroden 5-10 minuten af in de oven op 180 graden Celsius (hetelucht).

  2. Maak in de tussentijd de dukkah. Rooster de hazelnoten met het sesamzaad, het korianderzaad, de komijn, het venkelzaad en het karwijzaad kort in een droge koekenpan. Stamp het samen met wat zout in een vijzel. Het is lekker als je nog wat grove stukjes behoudt dus stamp het niet te fijn.

  3. Meng de ricotta met de citroenrasp en wat peper en zout. Klop dit met een mixer op tot een luchtig mengsel.

  4. Smeer de naan bruschetta’s in met het ricottamengsel. Snijd de avocado in linten met een dunschiller. Leg de avocado linten op de bruschetta’s.

  5. Verdeel tot slot de dukkah over de naan bruschetta’s. Serveer meteen.

Doe je mee?

En, doe je mee? Vul dan nu onderstaand formulier in. Heel veel succes en wie weet mag jij als echte avocado lover binnenkort aan de slag! Door onderstaand formulier in te vullen ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van deze top members actie.

Als je het formulier ingevuld hebt krijg je een mailtje waarin je, je aanmelding moet bevestigen. Heb je het mailtje niet ontvangen? Check even je spam box.

Edit: de members voor deze actie zijn inmiddels geselecteerd. 

Dit bericht is in samenwerking met Nature’s Pride, lees mijn disclaimer.

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN als je dit gemaakt hebt. Vind ik superleuk!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

1 reactie

Reactie plaatsen