Breadpops

Breadpops

Een tijdje geleden plaatste ik deze breadpops al op Instagram. Ik kreeg meteen veel vragen naar het recept. Eigenlijk kan je het niet eens een recept noemen. Het leuke hiervan is, als je iets op een andere manier presenteert, het er heel anders uit kan zien. Zo ook deze breadpops, het ziet er super leuk uit en het is zo simpel.

Ingrediënten voor 12 pops
12 knakworstjes
1 blikje croissantdeeg
4 el mosterd
12 satéprikkers

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bestrijk het croissantdeeg met de mosterd. Je zou eventueel ook ketchup of curry kunnen nemen. Snij de lappen in 5 repen.

Steek een knakworstje op een stokje.

Wikkel het croissantdeeg om het worstje heen.

Leg de prikkers op een bakplaat en bak de breadpops in ongeveer 12 minuten goudbruin.

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Tags

Borrelhapjes

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

7 januari 2013


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in