
Knakworst in bladerdeeg
We hebben een feestelijk hapje voor je: een knakworst in bladerdeeg met mosterd! Het is eigenlijk een makkelijke variant op een worstenbroodje. Om deze knakworst in bladerdeeg te maken, gebruiken we satéprikkers. Zo lijken het net een soort poppetjes van bladerdeeg, ook wel breadpops genoemd. Ze zien er hierdoor super leuk uit, terwijl het zo simpel is. Kids worden hier vast blij van, maar wij als volwassenen stiekem ook. We dippen ze in curry, maar in ketchup is ook hartstikke lekker!


Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 12 stuks
- 12 knakworsten
- 2 rollen vers bladerdeeg
- 4 el mosterd
- 1 losgeklopt ei
Materiaal
- 12 satéprikkers
Lekker met
- Curry of ketchup
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bestrijk het bladerdeeg met de mosterd. Je zou de mosterd eventueel ook al voor curry of ketchup kunnen vervangen. Snijd het bladerdeeg in zes stukken.
Steek een knakworst op een stokje.
Wikkel het bladerdeeg om het worstje heen.
Leg de prikkers op een bakplaat en bestrijk de knakworst in bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Bak ze in ongeveer 20 minuten in de oven gaar en goudbruin.
Serveer de knakworst in bladerdeeg met curry of ketchup.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan