Knakworst in bladerdeeg

Knakworst in bladerdeeg

We hebben een feestelijk hapje voor je: een knakworst in bladerdeeg met mosterd! Het is eigenlijk een makkelijke variant op een worstenbroodje. Om deze knakworst in bladerdeeg te maken, gebruiken we satéprikkers. Zo lijken het net een soort poppetjes van bladerdeeg, ook wel breadpops genoemd. Ze zien er hierdoor super leuk uit, terwijl het zo simpel is. Kids worden hier vast blij van, maar wij als volwassenen stiekem ook. We dippen ze in curry, maar in ketchup is ook hartstikke lekker!

Knakworst in bladerdeeg

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 12 stuks

  • 12 knakworsten
  • 2 rollen vers bladerdeeg
  • 4 el mosterd
  • 1 losgeklopt ei

Materiaal

  • 12 satéprikkers

Lekker met

  • Curry of ketchup

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Bestrijk het bladerdeeg met de mosterd. Je zou de mosterd eventueel ook al voor curry of ketchup kunnen vervangen. Snijd het bladerdeeg in zes stukken.

  3. Steek een knakworst op een stokje.

  4. Wikkel het bladerdeeg om het worstje heen.

  5. Leg de prikkers op een bakplaat en bestrijk de knakworst in bladerdeeg met het losgeklopte ei.

  6. Bak ze in ongeveer 20 minuten in de oven gaar en goudbruin.

  7. Serveer de knakworst in bladerdeeg met curry of ketchup.

Knakworst in bladerdeeg

Tags

Familie recepten Hartige taarten & quiche High tea Kinderrecepten Makkelijke recepten Snelle recepten Brood en deeg Hollandse recepten Lactosevrije recepten Notenvrije recepten Verjaardag Oven Vlees recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Bakrecepten Borrelhapjes Lunch

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stemmen)

7 januari 2013


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in