Tuc met advocado

Borrelhapje met avocado, geitenkaas en granaatappel

Lekker borrelhapje met avocado, geitenkaas en granaatappel. Heerlijk fris! Het zoute, frispittige toastje met de romige avocadospread, de zachte geitenkaas, afgemaakt met frisse granaatappelpitjes. Lekker hapje hoor. Je maakt het in een handomdraai en op deze manier zet je toch iets origineels op tafel.

Tuc met advocado

Ingrediënten voor 1 pak
1 pak toastjes
1 rijpe avocado
1 el yoghurt
100 gr zachte geitenkaas
50 gr granaatappelpitjes
Paar takjes bieslook gehakt
Peper en zout

Zo maak je het
Halveer de avocado en prak het vruchtvlees glad met een vork.

Breng de avocadospread op smaak met 1 eetlepel yoghurt, peper en zout en wat fijngehakte bieslook.

Besmeer de toastjes met de avocadospread. Verkruimel de geitenkaas over de avocado. Garneer met wat granaatappelpitjes.

Tuc met advocado

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

De nieuwste recepten in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten & meer.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Recepten bewaren?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.