
Bloody Mary Cocktail
Een echte klassieker, deze Bloody Mary cocktail. De Bloody Mary is weer helemaal terug van weggeweest, op ieder foodfestival kan je deze cocktail vinden. Het is eigenlijk een typische brunchcocktail, welke dus vaak tijdens de brunch geserveerd wordt. De basis van dit bloody mary recept is tomatensap. Deze persen we zelf met de slowjuicer, maar als je voor gemak wilt gaan kun je ook gerust kant-en-klare tomatensap gebruiken.Verder voegen we natuurlijk wodka toe, maar je kunt dit achterwege laten als je hem alcoholvrij wilt laten. In deze video kun je zien hoe we de bloody mary cocktail maken. En wist je dat je een Bloody Mary perfect kunt combineren met oesters?



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 1 bloody mary
- 75 ml tomatensap (2 tomaten)
- 30 ml wodka
- Paar drupjes Worchestershire saus
- Paar drupjes tabasco
- Kneepje citroensap
- Partje citroen
- 1 stengel bleekselderij
- IJsklontjes
Zo maak je het
Pers de tomaten uit in de slowjuicer of meet 75 ml kant en klare tomatensap af. Doe het sap in een cocktailshaker.
Voeg de wodka, de worchestershire saus, de tabasco en een kneepje citroensap toe. Shake het goed door elkaar.
Vul een groot glas met ijs. Giet de Bloody Mary op het ijs.
Garneer de Bloody Mary met een partje citroen en een stengel bleekselderij. Serveer meteen.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan