
Bladerdeeg pizza flappen
Zin in een lekker borrelhapje? Probeer dan eens deze bladerdeeg pizza flappen. Ze zijn supersnel klaar en iedereen vindt ze lekker. Deze pizza hapjes maak je van plakjes bladerdeeg, wat tomaten passata, salami en mozzarella. What’s not to like? Of voeg gerust wat extra ingrediënten toe die je lekker vindt. Een bladerdeeg pizza maken is ook zeker leuk om met de kinderen te doen. Nu kun je natuurlijk een bladerdeegpizza in de vorm van een rechthoek maken, maar deze pizzaflappen zijn nog leuker. En gemakkelijk te eten. Win-win!



Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 8 st.
- 8 plakjes bladerdeeg
- 200 ml passata
- 8 plakjes salami
- 2 bollen mozzarella
- 50 gr geraspte kaas
- 2 tl oregano
- peper en zout
- 1 ei
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).
Breng de passata op smaak met peper, zout en oregano.
Klop het eitje los en bestrijk de randen van de plakjes bladerdeeg met het ei.
Verdeel een lepel van de pizzasaus over het bladerdeeg. Leg een plakje salami op het deeg. Verdeel er wat mozzarella overheen en plak het bladerdeeg dicht in de vorm van een driehoek.
Druk de randjes aan met een vork. Bestrijk de pizzaflappen met ei en bestrooi ze met geraspte kaas.
Bak de hartige bladerdeegflappen in 20 minuten goudbruin in de oven.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan