Bagel met zalm en geitenkaas

Bagel met zalm en geitenkaas

In het weekend ga ik graag even de binnenstad verkennen. Beetje shoppen, koffie drinken en ergens lekker lunchen. Haarlem heeft ontzettend veel leuke restaurants/lunchrooms, Anne & Max in de Zijlstraat bijvoorbeeld. Heerlijk concept met lekkere broodjes en sappen, maar ook alle ingrediënten voor een high tea zijn aanwezig. Als we niet de stad in gaan, maak ik thuis een lekker broodje klaar. Een bagel met zalm en geitenkaas is echt een lekkere combinatie.

Ingrediënten voor 1 bagel
1 bagel
1 plakje gerookte zalm
40 gram zachte geitenkaas
handjevol rucola
3 verse zongedroogde tomaatjes
iets olijfolie
Peper en zout

Bereidingswijze
Snij de bagel doormidden en leg een plakje zalm op 1 helft. Strooi wat peper op de zalm. Verkruimel de geitenkaas over de zalm en doe de bagel ongeveer 4 minuten in de oven op 200 graden. Maak de rucola aan met iets olijfolie en een klein beetje peper en zout. Als de geitenkaas gesmolten is, leg je de rucola erop en vervolgens de zongedroogde tomaatjes.

Tip: als je van een zoetje houdt kan je een klein beetje honing over de geitenkaas sprenkelen

bagel met zalm

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Tags

High tea Geitenkaas Zalm Vis recepten Lunch

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

13 maart 2011


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in