Menu
bagel-met-zalm-710x380.jpg

Bagel met zalm en geitenkaas

In het weekend ga ik graag even de binnenstad verkennen. Beetje shoppen, koffie drinken en ergens lekker lunchen. Haarlem heeft ontzettend veel leuke restaurants/lunchrooms, Anne & Max in de Zijlstraat bijvoorbeeld. Heerlijk concept met lekkere broodjes en sappen, maar ook alle ingrediënten voor een high tea zijn aanwezig. Als we niet de stad in gaan, maak ik thuis een lekker broodje klaar. Een bagel met zalm en geitenkaas is echt een lekkere combinatie.

Ingrediënten voor 1 bagel
1 bagel
1 plakje gerookte zalm
40 gram zachte geitenkaas
handjevol rucola
3 verse zongedroogde tomaatjes
iets olijfolie
Peper en zout

Bereidingswijze
Snij de bagel doormidden en leg een plakje zalm op 1 helft. Strooi wat peper op de zalm. Verkruimel de geitenkaas over de zalm en doe de bagel ongeveer 4 minuten in de oven op 200 graden. Maak de rucola aan met iets olijfolie en een klein beetje peper en zout. Als de geitenkaas gesmolten is, leg je de rucola erop en vervolgens de zongedroogde tomaatjes.

Tip: als je van een zoetje houdt kan je een klein beetje honing over de geitenkaas sprenkelen

bagel met zalm

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan