Abrikozen met bacon en geitenkaas

Abrikozen met bacon en geitenkaas

Dit lekkere borrelhapje moet je een keer maken. Abrikozen met bacon en geitenkaas! Een topcombinatie. Het zoete van de abrikoos smaakt heerlijk bij het zoute van de geitenkaas en de bacon. Zoet en zout in één hap is sowieso altijd lekker. En deze borrelhapjes maak je in een mum van tijd klaar. Handig voor als je geen tijd hebt om uren in de keuken te staan, maar toch iets origineels wilt serveren. Toen Pauline en ik deze hapjes maakten, moest ik me echt inhouden om ze niet achter elkaar naar binnen te werken. Zo lekker vond ik het. En nu ik dit schrijf, krijg ik meteen weer zin in deze lekkere abrikozen met geitenkaas en bacon. Yum! Misschien dat ik ze dit weekend weer ga maken.

Je kunt deze hapjes zowel warm (lauw) als koud eten. Ook lekker om mee te nemen naar het strand of de picknick. Wil je dit recept nou niet vergeten? Sla hem dan op in je favorieten. Klik op het ‘hartje’ of op ‘bewaar’ en zet dit recept in je lijstje met favoriete recepten. Heb je nog geen account? Maak er dan eenvoudig één aan middels Facebook of je emailadres. En als je dan weer een feestje organiseert, vind je deze lekkere abrikozen met bacon en geitenkaas gemakkelijk weer terug. Handig he?

Abrikozen met bacon en geitenkaasIngredient

Ingrediënten voor 14 st. 
7 abrikozen
125 gr geitenkaas
100 gr bacon

Zo maak je het
Verwam de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht)

Halveer de abrikozen en verwijder de pit

Verdeel de geitenkaas over de holtes van de abrikoos.

Wikkel een plakje bacon om de gevulde abrikoos.

Leg de gevulde abrikozen in een ovenschaaltje of op een bakplaatje. Bak de abrikozen in 15 tot 20 minuten goudbruin in de oven op 200 graden Celsius (hetelucht).

Abrikozen met bacon en geitenkaasAbrikozen met bacon en geitenkaasAbrikozen met bacon en geitenkaas

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

De nieuwste recepten in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten & meer.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stem)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.