Menu
Abrikozen-met-bacon-en-geitenkaas-2-2.jpg

Abrikozen met bacon en geitenkaas

Dit lekkere borrelhapje moet je een keer maken. Abrikozen met bacon en geitenkaas! Een topcombinatie. Het zoete van de abrikoos smaakt heerlijk bij het zoute van de geitenkaas en de bacon. Zoet en zout in één hap is sowieso altijd lekker. En deze borrelhapjes maak je in een mum van tijd klaar. Handig voor als je geen tijd hebt om uren in de keuken te staan, maar toch iets origineels wilt serveren. Toen Pauline en ik deze hapjes maakten, moest ik me echt inhouden om ze niet achter elkaar naar binnen te werken. Zo lekker vond ik het. En nu ik dit schrijf, krijg ik meteen weer zin in deze lekkere abrikozen met geitenkaas en bacon. Yum! Misschien dat ik ze dit weekend weer ga maken.

Je kunt deze hapjes zowel warm (lauw) als koud eten. Ook lekker om mee te nemen naar het strand of de picknick. Wil je dit recept nou niet vergeten? Sla hem dan op in je favorieten. Klik op het ‘hartje’ of op ‘bewaar’ en zet dit recept in je lijstje met favoriete recepten. Heb je nog geen account? Maak er dan eenvoudig één aan middels Facebook of je emailadres. Dit kun je zowel in de app als op de site doen. En als je dan weer een feestje organiseert, vind je deze lekkere abrikozen met bacon en geitenkaas gemakkelijk weer terug. Handig he?

Abrikozen met bacon en geitenkaasIngredient

Ingrediënten voor 14 st. 
7 abrikozen
125 gr geitenkaas
100 gr bacon

Zo maak je het
Verwam de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht)

Halveer de abrikozen en verwijder de pit

Verdeel de geitenkaas over de holtes van de abrikoos.

Wikkel een plakje bacon om de gevulde abrikoos.

Leg de gevulde abrikozen in een ovenschaaltje of op een bakplaatje. Bak de abrikozen in 15 tot 20 minuten goudbruin in de oven op 200 graden Celsius (hetelucht).

 

Abrikozen met bacon en geitenkaasAbrikozen met bacon en geitenkaasAbrikozen met bacon en geitenkaas

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan