Aardbeien Yoghurt IJsjes

Aardbeien Yoghurt IJsjes

Ik ben nog steeds heel blij met mijn Zoku popsicle maker. Ik vind het echt een voordeel dat hij niet veel ruimte in beslag neemt en dat je er ook gezonde ijsjes mee kunt maken zoals deze yoghurt ijsjes met aardbeien. Ik heb de container nu standaard in de vriezer liggen, zodat ik popsicles kan maken als ik er zin in heb.

Ik ben zelf echt dol op yoghurt ijs en dan vooral op het ijs van We love frozz. Deze yoghurt ijsjes zijn natuurlijk heel anders van structuur, het is minder romig maar ze zijn zeker niet minder lekker. Ik heb nu aardbeien yoghurt ijsjes gemaakt, maar je kan ieder fruit toevoegen wat je lekker vindt. Mango of kersen zou ook lekker zijn.

Deze ijsjes zijn natuurlijk ook te maken in gewone vormpjes die je een nachtje in de vriezer moet zetten.

yoghurt ijsjes

Ingrediënten voor 3 st.
0,5 ltr yoghurt
1 el honing
3 aardbeien

Zo maak je het
Haal de zoku container uit de vriezer.

Snij de aarbeien in dunne plakjes en plak deze tegen de wand van de ijsmaker.

Meng de honing door de yoghurt em roer het even door.

Steek het stokje in de popsicle maker en giet de yoghurt erbij tot het randje.

Wacht nu ongeveer 7 minuten.

Haal het yoghurt ijsje dan uit de container en herhaal de voorgaande stappen. De skinny ijsjes kan je meteen eten en zonder schuldgevoel.

yoghurt ijsjes

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Tags

IJs Aardbei Nagerecht

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

2 augustus 2013


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in