Menu
DSC_0027-710x380.jpg

3 x tartine voor de paasbrunch

Tartine is het Franse woord voor boterham. Stoere boterhammen met een lekkere spread en toppings, super leuk om te serveren tijdens de paasbrunch.  Als basis heb ik de Franse kruidenkaas gebruikt. Ik heb 3 verschillende varianten gebruikt,een naturel roomkaas,  roomkaas met knoflook en een frisse, iets mildere roomkaas met sjalot en bieslook. En daarop heb ik alles gelegd wat ik lekker vind.

Als basis heb ik speltbrood gebruikt, maar je kunt ook een andere broodsoort gebruiken natuurlijk. Maak de boterhammen vantevoren klaar en zet alles op tafel als je gasten er zijn. Dan kan iedereen nemen wat hij wilt. Dat wordt smullen!

Tartine Yacht
tartine voor de paasbrunchBesmeer een boterham met de bieslook roomkaas. Beleg deze met gerookte zalm en klaar is je yacht sandwich.

Tartine Kip

tartine voor de paasbrunchBesmeer een boterham met roomkaas met knoflook en fijne kruiden. Verdeel een paar plakjes gerookte kipfilet over de boterham. Snijd een stukje komkommer in dunne reepjes en garneer de tartine met de komkommerreepjes.

Tartine Veggie

tartine voor de paasbrunchBesmeer een boterham met naturel roomkaas. Verdeel een klein beetje spinazie over de boterham. Snijd een avocado in plakjes en verdeel deze over de boterham. Breng het op smaak met wat peper en zout en garneer met wat verse bieslook.

 

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan