Italiaanse soep

Wil je iets anders dan antipasti serveren als voorgerecht? Dan is een Italiaanse soep een goed alternatief. Een lekker licht voorgerecht voor het Italiaans diner, maar ook fijn tijdens de lunch. Het lekkerste recept voor een klassieke Italiaanse tomatensoep vind je hier. Maar we maken ook graag creatieve uitstapjes. Onze Italiaanse groentesoep met tagliatelle is een van onze favoriete recepten, maar ook van de Italiaanse courgettesoep met pesto worden we blij. Laat je inspireren en kies uit een van onze Italiaanse soep recepten.

Geroosterde tomatensoep

Lees meer overGeroosterde tomatensoep

Tomaten-crèmesoep

Lees meer overTomaten-crèmesoep

Tomatensoep met balletjes

Lees meer overTomatensoep met balletjes

Courgettesoep

Lees meer overCourgettesoep

Ribollita soep met bonen en brood

Lees meer overRibollita soep met bonen en brood

Groentesoep met tagliatelle

Lees meer overGroentesoep met tagliatelle

Tomatensoep van Mau

Lees meer overTomatensoep van Mau

Italiaanse tomatensoep

Lees meer overItaliaanse tomatensoep

Lichte Italiaanse soep

Wil je een lichte Italiaanse soep maken? Dan kunnen we je de groentesoep met tagliatelle aanraden. Maar ook onze tomatensoep recepten zijn vrij licht en daardoor ideaal om te serveren als voorgerecht. Liever als lunch? Serveer er dan een lekkere homemade focaccia bij en je Italiaanse lunch is klaar.

Italiaanse maaltijdsoep

Ga je liever voor een wat stevigere soep, waar je de hele dag op kunt teren? Dan zijn onze Italiaanse maaltijdsoepen echt iets voor jou. Kies voor een rijkgevulde minestrone. Minestrone is een stevige groentesoep met veel ingrediënten. De lente minestrone soep zit bomvol lente groenten en onze klassieke minestrone is gevuld met pasta, tomaat en lekker veel groenten zoals courgette en aubergine. In plaats van pasta kun je ook brood toevoegen aan je Italiaanse maaltijdsoep. Ons ribollita recept moet je een keer proberen. Een heerlijk, typisch Italiaanse soep vol groenten, brood en bonen. Het is daarmee ook de perfecte restjesmaaltijd.

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in