Italiaans hoofdgerecht vlees
Naast pasta of pizza kun je ook heerlijke Italiaanse vleesgerechten bereiden. En ook dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het belangrijkste is dat je goed (biologisch) vlees gebruikt, dat bepaalt al voor 75% het succes van het gerecht. Voeg daar wat heerlijke Italiaanse smaakmakers aan toe en je steelt de show aan tafel. Een lekker Italiaans hoofdgerecht is bijvoorbeeld varkenshaas met parmaham. Liever kip? Deze gevulde kipfilet met spinazie is heerlijk. In de herfst en winter kan je genieten van Italiaans stoofvlees of rosbief uit de oven. Smullen geblazen!
Feestelijk Italiaans hoofdgerecht
Soms heb je zin om extra uit te pakken. Kies dan voor één van onze feestelijke Italiaanse hoofdgerechten. Maak deze open lasagne met truffel. Door de truffel en presentatie is deze lasagne extra feestelijk. Een pastarol is ook onwijs leuk om te maken en valt ook op door de manier van presenteren. En een groot voordeel, bijna iedereen lust dit. Een hele zalm op tafel zetten maakt altijd indruk. Lijkt ingewikkeld, maar is het niet. Probeer het eens!