Hotspot Haarlem Teds

Hotspot: Teds Haarlem

Het is alweer even geleden dat we een hotspot behandeld hebben op de site. Hoog tijd om daar weer verandering in te brengen. En dat kan ook makkelijk, want Haarlem is weer heel veel nieuwe hotspots rijker. Waaronder Teds. En daar ben ik heel erg blij mee. Teds zit in het oude pand van Martinus. In eerste instantie baalde ik best wel dat Martinus ging sluiten. Maar gelukkig is er iets heel leuks voor terug gekomen en dat is Teds. Ik vertel je er alles over in dit artikel. Lees je mee?

Teds Haarlem

Bij Teds draait het om Brunch All Day. En dat is precies waar ik van hou. Een menukaart vol met heerlijke gerechten die je de hele dag door kunt bestellen

Pauline

All day brunch

Teds bestaat al langer en heeft vestigingen in Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Bij Teds draait het om Brunch All Day. En dat is precies waar ik van hou. Een menukaart vol met heerlijke gerechten die je de hele dag door kunt bestellen. Dus wil je om 3 uur ’s middags eggs benedict? Dat is dan geen enkel probleem. En oh jongens, die menukaart is hemels. Ik had echt zware keuzestress bij het bekijken van de menukaart. En mijn mannen ook ;).

Voor Lasse bestelden we de Banana pancakes 2.0. Een flinke stapel pancakes met nutella en banaan. Ik was lichtelijk teleurgesteld toen ik zag dat Lasse 1 pannenkoek kreeg met wat banaan. Want ik wilde lekker meeproeven. Maar wat bleek? Dat was de kinderversie van het gerecht en ze waren er van uit gegaan dat we de kinderversie wilden bestellen. Kan gebeuren 🙂 En heel lief, we kregen een drankje van het huis om het goed te maken. Top service! En nu hebben we een goede reden om toch nog een keer de ‘grown up’ versie te proberen.

Leuke lunchadresjes in Haarlem

Keuzestress

Zoals ik al zei had ik behoorlijke keuzestress bij het bekijken van het menu. Uiteindelijk ben ik voor de Eggs benedict op een croissant gegaan. Chris bestelde de Chicken avocado sandwich. Beiden vielen ontzettend in de smaak. Ik twijfelde heel erg of ik niet voor de Monster croque moest kiezen. Een croque monsieur met een gepocheerd ei en hollandaise saus. Volgende keer ga ik die proberen. Of de Philly cheese steak sandwich, of de Fruity french toast met mascarpone en maple syrup of de Breakfast burrito of…of…Je hoort het al, genoeg lekkere opties bij Teds.

Hotspot Haarlem Teds

Instaproof

Ik was erg benieuwd hoe het interieur van Teds eruit zou zien. Bij Martinus was alles lekker roze en dat vond ik erg leuk. Teds heeft wel het een en ander veranderd. Het is nog steeds wel roze, maar iets minder. Deslaniettemin is Teds een echte instaproof hotspot. Je kunt hier hele goede foodfoto’s maken op de mooie, marmeren tafeltjes. Of maak een leuke selfie of foto met je vrienden in één van de gezellige hoekjes of onder het neon bord. Ik hou er van als alles klopt, dat zowel het menu, als de bediening als het interieur goed is. En dat is het geval bij Teds.

Hotspots in Haarlem
Lunch Haarlem

Hotspot
Teds

Adres
Spaarne 94, Haarlem

Openingstijden
Elke dag van 09.00 – 16.00 uur

Meer informatie
Op de website van Teds

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in