Leuke strandtent Republiek Bloemendaal

Hotspot Republiek Bloemendaal

Zoals je misschien al weet zijn Pauline en ik vaak bij het strand te vinden. Iedere zomer gaan we weer bij onze favoriete strandtenten langs voor een middagje relaxen met de jongens. Ontbijten, lunches, koffietjes, er is altijd wel een goede reden om naar een leuke strandtent te gaan. En ieder jaar komen er weer leuke, nieuwe strandtenten bij. Zoals Republiek Bloemendaal. Nu is Republiek niet helemaal nieuw, maar hij is dit jaar wel heropend na een grote verbouwing. En er is een compleet andere strandtent voor terug gekomen. Ik vertel je er alles over.

Knap interieur

Leuke strandtent Republiek Bloemendaal
Republiek Bloemendaal

Als je op zoek bent naar interieurinspiratie of van mooie interieurs houdt, moet je zeker een keer naar Republiek Bloemendaal. Deze strandtent heeft een fantastische inrichting. Er is hier veel zorg en aandacht aan besteed, dat kun je wel zien. Je waant je op een beachclub in Bali, terwijl je toch echt gewoon in Bloemendaal aan Zee bent. Betonnen vloeren en industriele plafonds worden afgewisseld met heerlijke loungebanken, lampionnen en houten meubelen. Aan een kant staat een ellenlange toonbank met daarachter de bar en de keuken. Helemaal achterin vind je de pizza oven waarin ze de lekkerste pizza’s bakken. Mooie rotan accessoires maken het helemaal af. En ook het terras is waanzinnig.

foto credits: Instagram Republiek Bloemendaal

Op het menu

Republiek Bloemendaal
Republiek Bloemendaal

Bij Republiek kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en alles ertussenin. Het is niet een hele uitgebreide kaart, maar alles wat er op staat is lekker. Denk aan burrata met geroosterde tomaat, steak frites, zeebaars, flatbread met zwarte aioli en lekkere pizza’s uit de steenoven. Of ga voor de banana pancakes of een gepocheerd ei als ontbijt. Ook aan de kindjes is gedacht. Je kunt kinderpasta, tosti’s of frietjes bestellen. Hoewel pizza’s natuurlijk ook altijd een goed idee zijn.

Strandtent Bloemendaal
Republiek Bloemendaal

Het hele jaar open

Republiek Bloemendaal
Hotspot Republiek Bloemendaal

Yes, Republiek Bloemendaal is het hele jaar open. Dus ook in de winter kun je hier lekker vertoeven, lekker bij de open haard. Er zijn niet heel veel strandtenten die jaarrond open zijn, dus heel erg fijn dat Republiek ook in de winter open is. Dan hebben we weer een fijn plekje om naar toe te gaan. Ik zie het al helemaal voor me. Na een wandeling op het strand opwarmen met warme choco en één van de lekkere taartjes.

Republiek Bloemendaal

Republiek Bloemendaal
Zeeweg 92
Bloemendaal aan Zee

Website

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in