Lunchen in Haarlem

Hotspot: Nes71 Haarlem

De laatste weken van Pauline haar zwangerschap kon ze niet heel veel meer doen. Dus gingen we vaak even buiten de deur lunchen. En dat is altijd leuk! Zo ontdekte Pauline een leuk, nieuw tentje bij haar in de buurt Nes71. Handig, want lekker dichtbij huis, dus als de bevalling zou beginnen konden we snel terug naar huis. Haha! Dat is niet gebeurd, maar we hebben er wel heel lekker gelunched en koffie gedronken. Ik vertel je er vandaag alles over!

Lekkere taartjes

Bij Nes71 kun je onder andere terecht voor lekkere taartjes. De appeltaart wordt gebakken door de bakker aan de overkant. Handig zo’n samenwerking! Wij namen een plak lemon poppyseed cake en die was echt heerlijk. Lekker een beetje klef en er zat een goede citroensmaak aan. Deze cake is vegan trouwens. Ook de koffie is er superlekker! En dat vinden wij altijd heel belangrijk. Maar dat zit dus wel goed bij Nes71. Verder kun je ook een lekker appel-noten taartje bestellen of een plak bananencake. In de vitrine vind je de wisselende taartjes. Altijd leuk om even te spieken voor wat lekkers.

Hotspot Nes71 Haarlem
Lunchen in Haarlem

Op de kaart

Je kunt bij Nes71 ontbijten, lunchen en een koffietje/theetje plus taartje bestellen. Ook voor de lunch ben je hier aan het goede adres. De kaart is niet mega uitgebreid. Misschien komt dit nog wel, want ze zijn nog niet heel lang open. Maar de gerechtjes die op de kaart staan, zijn goed. Van een simpele (maar heerlijke) tosti tot een broodje muhammara of carpaccio. Of ga je liever voor een salade? Dat kan ook, kies dan voor de peulvruchten salade met kikkererwten. Ook staat er een huisgemaakt soepje op de kaart die past bij het seizoen. In de ochtend kun je lekker yoghurt bestellen of croissantjes met jam en roomboter. Altijd goed!

Haarlem tips citytrip
Leuke tentjes Haarlem

De luierawards

De wat? Jawel, de luierawards! Nes71 heeft de luieraward van Haarlem in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat er een supergoede verschoonplek is voor baby’s. En daar worden wij blij van. Want dit is te vaak slecht geregeld in de Haarlemse horeca. Maar je kunt dus met een gerust hart met je baby naar Nes71.

Hotspot Haarlem
Hotspot Nes71 Haarlem

In de buurt

Nes71 zit dus niet in het centrum van Haarlem, maar in de Planetenbuurt. Ik vind dat superleuk en ik pleit voor nog meer leuke tentjes in woonwijken. Superhandig voor als je even snel een koffietje wilt doen of in de buurt wilt lunchen. De inrichting van Nes71 is gezellig en knus. Je voelt je er meteen welkom en door de vele ramen is het er heerlijk licht. De kaart is goed, de sfeer is aangenaam en het is kidsproof. Als vegan kun je hier ook goed terecht!

Ik vind Nes71 een hele leuke aanwinst voor Haarlem en ik weet zeker dat ik er nog vaak een koffie en taartje zal komen eten.

Nes71 Haarlem

Hotspot
Nes71

Adres
Van Nesstraat 71, Haarlem

Openingstijden
ma – za: 08.00 – 18.00 uur
zo: 12.00 – 18.00 uur

Website
Klik hier

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in