Frans voorgerecht koud
Beginnen met een koud voorgerecht is een goed idee. Kun je daarna door met een lekker, warm hoofdgerecht. Een klassiek voorgerecht uit de Franse keuken is de steak tartare. Wij bedachten ook een vegetarische versie met tomaat. Leuk om eens mee te variëren. Je kunt ook gaan voor een klassieke Franse salade, lekker licht en fris, zoals deze komkommersalade. Crudité doen het altijd goed op feestjes en partijen, maar is ook erg geschikt als voorgerecht. Serveer met een lekkere dip en het Franse etentje kan beginnen. En erbij serveer je natuurlijk een Kir Royal en zo waan je je even in Parijs á la Emily in Paris.
Voorgerechten uit de Franse keuken
Wij vinden het ontzettend leuk om elke keer weer een nieuwe keuken te ontdekken. Nu moeten we eerlijk bekennen dat we vaker voor de Italiaanse keuken dan de Franse keuken gaan. En dat is eigenlijk onterecht. Want de Franse keuken heeft ontzettend veel te bieden. De voorgerechten uit de Franse keuken op deze pagina hebben we natuurlijk allemaal gemaakt, geproefd en getest. Onze favoriet? De steak tartare! Ga je toch liever voor een andere keuken? Geen probleem! Neem ook een kijkje bij onze Italiaanse voorgerechten voor nog meer inspiratie.