Pigs in a blanket
Pigs in a blanket, klinkt dat niet grappig? En het is nog lekker ook. Dit is weer zo’n typisch simpel receptje, waar je toch wel heel blij van wordt. Deze Pigs in a blanket zijn ook superleuk om samen met de kids te maken en we weten zeker dat zij er ook van zullen smullen. Met een paar ingrediënten zet je dit lekkere en simpele hapje op tafel. Handig voor de snelle trek en voor feestjes en partijen. Het zijn gewoon knakworstjes gehuld in een laagje croissantdeeg. Serveer er lekker wat ketchup bij en klaar is je snack.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 24 st.
- 1 blik mini knakworstjes
- 1 blik mini croissants
- 1 el mosterd
- maanzaad
- 1 ei
Lekker met
- ketchup
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).
Bestrijk het croissantdeeg met mosterd.
Leg het worstje op het croissantdeeg en rol het deeg op.
Bestrijk het deeg met ei en strooi er wat maanzaad overheen.
Bak de ‘Pigs in a blanket’ in 10 minuten goudbruin in de oven. Serveer ze met ketchup.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.