Gevulde paprika met tonijn

Gevulde paprika met tonijn

Deze gevulde paprika met tonijn is een topper! We gebruiken hiervoor een puntpaprika, want die zijn heerlijk zoet van smaak en perfect om te vullen. Eigenlijk kun je er van alles in doen: verschillende soorten kaas, quinoa of gehakt. Wij vullen ze deze keer met tonijn, erg lekker! Deze gevulde puntpaprika met tonijn zijn ook binnen no time klaar. Als je er een salade bij maakt, heb je heel snel een lekker maaltje op tafel staan. Enjoy!

Gevulde paprika met tonijn
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

De nieuwste recepten in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten & meer.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 puntpaprika's
  • 50 gr feta
  • 2 el zwarte olijfjes
  • 2 blikjes tonijn (in olijfolie)
  • 1 rode ui
  • 1 el kappertjes
  • Handjevol verse peterselie
  • Peper en zout
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).

  2. Was de puntpaprika’s en snijd ze doormidden. Verwijder de zaadlijsten.

  3. Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kommetje.

  4. Pel en snipper de rode ui en hak de peterselie fijn. Voeg dit samen met de kappertjes en de olijfjes bij de tonijn en hussel door elkaar.

  5. Breng de tonijnvulling op smaak met wat peper en zout.

  6. Leg de paprikahelften in een ingevette ovenschaal. Verdeel de tonijnvulling erover en verkruimel de feta hierover.

  7. Rooster de gevulde paprika met tonijn voor ongeveer 20 minuten in de oven.

  8. Garneer voor het serveren met nog wat verse peterselie.

Gevulde paprika met tonijn

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.1 (8 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.