grilled cheese sandwich

Grilled Cheese Sandwich met geitenkaas

Eigenlijk is het gewoon een tosti geitenkaas, maar een grilled cheese sandwich bekt toch een stuk lekkerder. Vind je ook niet? Zoek voor de gein, maar eens op Pinterest op Grilled Cheese Sandwich, het water loopt je in de mond. Echt waar! En zo gewoon is deze tosti eigenlijk niet, want hij bevat heel veel veggies. Dingen die je normaal niet zo snel verwacht op een tosti, maar die super lekker zijn. Avocado op een broodje kennen we natuurlijk wel, maar in een warme tosti is misschien nog wat nieuw. Maar ik kan het je aanraden.

Ik heb de sandwich gemaakt met geitenkaas, pesto, avocado en spinazie en dat is heerlijk. Ik heb plakjes Jong Belegen geitenkaas van Maaslander gebruikt. Die is super romig en smelt heel goed. Perfect dus voor op een tosti. In combinatie met de pesto, spinazie en avocado heb je dan een heerlijk broodje. Ik heb de grilled cheese sandwich geroosterd in mijn mega grill. Heb je die nu niet, dan kan je deze tosti ook heel goed in een klontje boter in de pan bakken. Misschien wordt hij daar nog wel lekkerder van.

grilled cheese sandwich

Ingrediënten voor 1 sandwich
2 plakjes brood (ik nam rogge-desembrood)
1 plak Maaslander geitenkaas
Halve avocado
Handje spinazie
1 el groene pesto
Peper en zout

Zo maak je het
Smeer een boterham in met de pesto.

grilled cheese sandwich

Verdeel daarover de geitenkaas. Het is stiekem nog lekkerder om 2 plakken te nemen.

Halveer de avocado en verwijder de pit. Snij de halve avocado in reepjes. Leg deze op de geitenkaas.

Maak het af met een klein handje spinazie. Breng dit op smaak met wat peper en zout.

grilled cheese sandwich 2

Grill de grilled cheese sandwich in 3 minuten goudbruin. Totdat de geitenkaas lekker gesmolten is.

grilled cheese sandwich

Ziet er lekker uit he?

Dit is een gesponsord bericht, lees mijn disclaimer.

De nieuwste recepten in je inbox?

Ja, dat wil ik!

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in