M&M taart

11 x verjaardagstaart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk… een lekkere verjaardagstaart! Of je nu een eerste baby verjaardag viert of een speciale dag voor een kind, partner, vriend of iemand anders die je dierbaar is: de juiste taart kan het moment onvergetelijk maken. Wij geven je vandaag essentiële tips én 11 recepten om je te helpen bij het maken van die perfecte verjaardagstaart.

Planning is essentieel

Begin ruim van tevoren met het plannen van je taart. Dit geeft je de tijd om alle benodigde ingrediënten en decoraties te verzamelen. Afhankelijk van de voorkeur van de jarige, kies je een recept dat past bij hun smaak. Of het nu gaat om een klassieke slagroomtaart, een speelse M&M taart, of een verfijnde cheesecake met fruitjelly. Lees het recept op tijd helemaal door!

Slim voorbereiden

Veel taarten kunnen de dag ervoor worden gemaakt, wat je op de dag zelf tijd bespaart. Taarten zoals de hazelnootschuimtaart of de Raffaello taart worden zelfs beter na een nacht in de koelkast.

Verjaardagstaart decoreren en vervoeren

Laat je creativiteit de vrije loop bij het decoreren. Gebruik thema’s die passen bij de interesse van de jarige, zoals een cijfertaart voor een eerste verjaardag of een confetti taart voor een kleurrijke explosie.

Als je de taart moet vervoeren, zorg dan voor een stevige ondergrond en een doos die groot genoeg is. Een speciale taartdoos is hier ideaal voor. Plaats de taart eventueel op een anti-slipmatje in de doos om schuiven te voorkomen.

1. M&M taart

M&M taart

2. Raffaello taart

Raffaello taart recept

3. Appeltaart met ’n twist

Appeltaart bakken

4. Oreo taart met vers fruit

Oreo taart

5. Hazelnootschuimtaart

Hazelnootschuimtaart

6. Charlotte russe

Charlotte russe

7. Tompouce taart

tompouce taart

8. Confetti taart

confetti taart-

9. Cheesecake met fruitjelly

Cheesecake met fruitjelly

10. Cijfertaart

cijfertaart maken

11. Slagroomtaart

slagroomtaart

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in