Bleekselderijsap

Gezonde drankjes

In dit artikel gaan we het hebben over gezonde drankjes die je super easy zelf kunt maken. We bespreken verschillende opties, van smoothies tot groentesapjes: de perfecte drankjes om je gezondheid een boost te geven. Zo kun je genieten van de verkwikkende smaken van citroen en gember in een heerlijke limonade, of ontdekken hoe je zelf een kurkuma latte of citroen gember shot kunt maken (ideaal om altijd in de vriezer te hebben om elke ochtend ‘vers’ te drinken!). En laten we de good old verse gemberthee niet vergeten, een onwijs simpel drankje dat bekend staat om zijn verwarmende eigenschappen en gezonde voordelen. Dus als je op zoek bent naar manieren om je dagelijkse routine nét even wat gezonder te maken, lees dan verder voor onze favoriete gezonde drankjes.

Geef je gezondheid een boost met deze heerlijke gezonde drankjes. Van smoothies tot groentesapjes en van citroenlimonade tot verse gemberthee, er is voor ieder wat wils. Proost op je gezondheid!

Pauline

1. Kurkuma thee

Recept golden tea

2. Groentesapjes om mee te nemen

juices met groente

3. Citroen gember shot

citroen gember shot-

4. Kurkuma latte

Kurkuma latte

5. Citroenlimonade met gember

Citroenlimonade met gember

6. Groene smoothie met spinazie

groene smoothie voor kinderen

7. Frappé met fruit en matcha

Fruit frappe

8. Verse gemberthee met citroen en honing

gemberthee met citroen

9. Smoothies voor kinderen

3 soorten smoothies

10. Heerlijke 60 seconden smoothies

açai smoothie

11. Bleekselderijsap

Bleekselderijsap

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (4 stemmen)
Monique

Geschreven door:

Monique van Loon

Monique (hoofdredacteur) is dagelijks bezig met eten én schrijven. Ze is dan ook altijd op zoek naar een goed verhaal; of dat nu een lekker recept, een nieuwe culinaire hotspot of een fijne kooktip is. Met een onstilbare honger naar nieuwe ideeën en een onmiskenbare liefde voor het geschreven woord, brengt ze dagelijks haar passie voor food en storytelling naar Uit Paulines Keuken.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in