Gefrituurde bloemkoolroosjes

Borrelplank maken voor Oud & Nieuw

Wil je een borrelplank maken voor Oud & Nieuw of voor een andere feestelijke gelegenheid? In dit artikel vind je al onze tips voor smakelijke én makkelijk te maken borrelplanken. Zo’n plank vol borrelhapjes en snacks is zeker voor oudejaarsavond een ideale manier om ervoor te zorgen dat je alle ingrediënten op tafel hebt voor een knallend feestje. Het is bovendien ook een leuke manier om je gasten bij het feest te betrekken, in plaats van zelf steeds gerechtjes uit te moeten serveren. Wij verzamelden de lekkerste borrelplanken en recepten voor jou. Van een Italiaanse antipasti plank tot een Midden Oosterse variant – en we hebben uiteraard ook aan de vega(n)s gedacht.

Borrelplank maken: tips & inspiratie

Ga je een borrelplank maken, dan kun je deze natuurlijk naar hartelust aanvullen met allerlei andere snacks. Van noten, olijven, kaas en worst – en uiteraard goed brood om volop te besmeren en in allerhande dips te dopen. En wat het bovendien ook altijd goed doet, zijn patatas bravas (gebakken aardappeltjes), geroosterde paprika, ansjovis of sardientjes uit blik, artisjokken in olie, ingemaakte groenten, een kleine caprese salade (van tomaten, basilicum en mozzarella) of prosciutto met meloen. Borrel ze!

1. Antipasti plank

Antipasti

2. Vega borrelplank

Gefrituurde bloemkool roosjes

3. Midden Oosterse borrelplank

Borrelplank

4. Vegan borrelplank

Vegan borrelplank

5. Borrelplank maken met vis

Borrelplank met vis

6. Antipasti krans

Kerst ideeën school

7. Fruits de mer

fruits de mer

8. Griekse mezze platter

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (2 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in