truffel pasata

7 x truffel recepten

You hate it or you love it, truffel! En dan hebben we het niet over chocoladetruffels, maar over de zwarte truffel of witte truffel. Voor de liefhebbers hebben we maar liefst zeven recepten met truffel op een rij gezet. Stuk voor stuk favorieten die je als truffel-lover een keer gegeten moet hebben. Van truffelrisotto tot een burger met een flinke dot truffelmayonaise, maar natuurlijk ook truffelpasta met homemade truffelsaus en een heerlijke lasagne met truffel. Kortom, genoeg truffel recepten om van te smullen.

Wat is truffel?

Wat is truffel nou eigenlijk? Een truffel is een zwam die onder de grond groeit. Een truffel is redelijk kostbaar. Dit komt omdat truffels zoeken best wel veel tijd kost en wij zelf geen truffels kunnen verbouwen. Dat maakt truffels ook extra speciaal. Verse truffel is natuurlijk het allerlekkerst, maar ook prijzig en niet altijd makkelijk te verkrijgen. Daarom maken wij in onze recepten meestal gebruik van een truffelpasta. Deze truffelpasta vinden wij de beste. Natuurlijk kun je ook een truffelolie gebruiken, maar deze truffelpasta geeft een heerlijke truffelsmaak aan gerechten en is wat voordeliger dan verse truffel.

1. Truffelpasta

truffelpasta

2. Knolselderijsoep met truffel

knolselderijsoep-met-truffel

3. Parmezaan truffel friet

4. Truffel risotto

risotto recept

5. Plaattaart met truffel en parmaham

plaattaart met parmaham

6. Open lasagne met paddenstoelen en truffel

Recept open lasagne

7. Hamburger met truffelmayonaise

hamburger

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in