Recept voor kruidnoten cheesecake

5 x Sinterklaas taart

Heb je zin om een lekkere Sinterklaas taart te bakken voor pakjesavond? Het is weer eens wat anders dan strooigoed, banketstaaf of een chocoladeletter. Hoewel dat natuurlijk ook hartstikke lekker is. Maar met deze Sinterklaas taart recepten maak je zeker vrienden. En zo maak je van pakjesavond nog meer een bijzonder feestje. We hebben 5 heerlijke Sinterklaastaarten voor je op een rij gezet. Onze favorieten! Wil je nog meer uitpakken en andere sinterklaashapjes op tafel zetten? Bekijk dan al onze Sinterklaasrecepten hier. Fijne pakjesavond!

Sinterklaas gebak

Sinterklaas gebak maken is het leukste wat er is. En gezellig om samen met de kinderen te doen. Neemt meteen wat spanning weg voor pakjesavond, lekker bezig zijn in de keuken. Deze sinterklaas taarten zal iedereen doen watertanden. Maar we hebben ook nog andere lekkere Sinterklaas gebakjes en lekkernijen voor je klaar staan. Wat dacht je van deze heerlijke sinterklaas cake met witte choco? Ga je een etentje organiseren met pakjesavond? Vergeet dan niet even tussen onze sinterklaas toetjes te kijken.

Bakken voor sinterklaas

Samen iets lekkers bakken voor Sinterklaas is niet alleen gezellig, maar je weet ook zeker dat er iets lekkers op tafel staat. Het draait toch om een heerlijk avondje, vol met cadeautjes en Sinterklaas lekkernijen. Je kunt uit een van deze sinterklaas taart recepten kiezen, maar je kunt ook andere taarten en gebakjes heel eenvoudig sinterklaas proof maken. Voeg lekker wat Sint snoepgoed toe zoals kruidnoten of schuimpjes. Zo zet je heel eenvoudig en snel iets lekkers op tafel.

1. Sinterklaas taart met strooigoed

sinterklaastaart maken

Een plaatje van een taart! Met een basis van chocoladebiscuit, een romige creamcheese vulling en fruitige kersenjam en erbovenop een lekkere, dikke laag chocolade ganache en strooigoed.

2. Kruidnoten cheesecake

Makkelijk recept kruidnoten cheesecake

Een heerlijke romige cheesecake in een Sinterklaas jasje. Met een bodem en toppings van kruidnoten, perfect voor een Sinterklaasavond.

3. Speculaas boterkoek

Sinterklaasrecept boterkoek

Bij Sinterklaas denk je aan… speculaas! Ons oude vertrouwde recept van oma aangepast naar een speculaas versie. Boterzacht, aanvallen maar!

4. Sinterklaas brownies

Sinterklaas brownies

Niet echt een Sinterklaas taart, maar smeuïge brownies gemaakt van pure,- en melkchocolade zijn ook heerlijk. Neem daarbij een romige botercrème met strooigoed als topping. Feestje om te zien en om op te eten!

5. Kruidnoten monchoutaart

Kruidnoten monchoutaart

Deze romige monchoutaart is eigenlijk een heerlijke basistaart. De kruidnoten topping en bodem zorgen voor een ware traktatie voor pakjesavond.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika is mede-eigenaar van Uit Paulines Keuken en vervult een veelzijdige rol binnen het team. Ze is is nauw betrokken bij alle aspecten van het platform. Van website optimalisaties tot SEO strategie en marketing. Annika heeft een passie voor mooie plekken, reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in