Sinterklaas pizza recept

10 x Sinterklaashapjes

Sinterklaas is een tijd van gezelligheid, cadeautjes en natuurlijk lekkere zoete en hartige hapjes. Of je nu pakjesavond organiseert met kinderen of een gezellig avondje met vrienden of familie, deze Sinterklaas hapjes komen altijd van pas. Van kruidnoten en speculaas tot hartige Sint proof hapjes. Met deze lekkere en makkelijke recepten wordt jouw heerlijk avondje sowieso een feestje.

De lekkerste Sinterklaashapjes met kruidnoten en speculaas

Wanneer je aan zoete Sinterklaashapjes denkt, denk je al snel aan de traditionele smaken van kruidnoten en speculaas. Laten dit nou 2 ingrediënten zijn waar je hele lekkere dingen van en mee kan bakken. Kruidnoten zijn daarnaast een goede topping over allerlei baksels en toetjes. Last minute iets maken in Sinterklaas thema? Koop een kant en klaar toetje of taartje en versier deze met kruidnoten en ander snoepgoed. Iets meer tijd? Bak dan onze heerlijke speculaascake of brownies met kruidnoten. Ook lekker, deze monchoutaart met kruidnoten.

Hartige Sinterklaashapjes voor bij de borrel

Uitgekeken op alle zoetigheden en toe aan iets hartigs? Dan ben je hier ook op de juiste plek. Met onze hartige Sinterklaashapjes maak je de borreltafel al snel gezellig. Soms moet je gewoon simpel denken. Pizza in de vorm van een mijter? Check! Bladerdeeghapjes in de vorm van een cadeautje? Check! Door simpele borrelrecepten anders in te steken maak je ze al snel Sint proof. En natuurlijk hebben we nog honderden borrelrecepten voor je klaar staan die het altijd goed doen. Zet een mooie borrelplank neer en vul hem met lekkere zoete en hartige hapjes. Succes gegarandeerd!

 

1. Sinterklaas brownies

Sinterklaas brownies

2. Sinterklaascake met witte choco

Sinterklaas cake

3. Sinterklaas pizza

Sinterklaas pizza

4. Bladerdeegstengels met spijs en noten

Bladerdeegstengels

5. Pieten pakketjes van bladerdeeg

bladerdeeg pakketjes

6. Traditioneel sinterklaashapje: gevulde speculaas

speculaas recept

7. Mini saucijzenbroodjes

mini saucijzenbroodjes maken

8. Truffel kruidnoten

truffel kruidnoten recept

9. Chocoladefondue van chocoladeletters

Chocolade fondue van chocoladeletters

10. Pizzastengels van bladerdeeg

Bladerdeeg pizzastengels

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stem)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika is mede-eigenaar van Uit Paulines Keuken en vervult een veelzijdige rol binnen het team. Ze is is nauw betrokken bij alle aspecten van het platform. Van website optimalisaties tot SEO strategie en marketing. Annika heeft een passie voor mooie plekken, reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in