Mogador haarlem

Hotspot: Mogador Haarlem

Leuke koffietentjes ontdekken is één van onze favoriete bezigheden. Mogador in Haarlem hebben we jaren geleden al ontdekt. En dit blijft een favoriet. En onze favoriete plekjes verdienen een plek op onze website, dus ook Mogador is nu aan de beurt. Bij Mogador is het altijd gezellig. Zodra je binnenstapt heb je het gevoel dat je in een huiskamer zit.

Haarlem

Bij Mogador serveren ze koffie van het merk Common Greens. De verschillende bonen worden gebrand in Amsterdam. Hele lekkere koffie!

Pauline

De lekkerste koffie

Wat niet onbelangrijk is, is de koffie. En die is hier goed, zo niet de beste. Bij Mogador serveren ze koffie van het merk Common Greens. Dit wordt gebrand in Amsterdam, lekker lokaal dus. En de smaak is heerlijk. Je kunt kiezen uit verschillende bonen en of je nu voor een flat white, een cappu met haver gaat of een bakkie zwart. Je wordt niet teleurgesteld. De barista’s van Mogador zetten met gemak iets lekkers voor je klaar.

Mogador haarlem

On the side

Wij vinden een koffietje doen leuk, maar het liefst met een lekker taartje erbij. En dat zit wel goed hier. Bij Mogador kun je genieten van heerlijke, homemade taartjes en cakes. Je kunt hier de lekkerste taartjes van Waldo bestellen, maar ook andere lekkernijen. Een van onze favorieten is de Lemon poppyseed cake. Maar kiezen is lastig hoor!

Mogador Haarlem

Hotspot
Mogador Haarlem

Adres
Gasthuisstraat 48

Openingstijden
Ma – za 08.00 – 17.00 uur
Zo 09.00 – 17.00 uur

Meer info

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in