lekker makkelijk cover

Big news! Bestel nu ons nieuwe kookboek

Yes eindelijk kunnen we met je delen waar we de afgelopen maanden zo druk mee waren! Na 5 jaar werd het wel weer eens tijd voor een nieuw kookboek. En niet zomaar een boek. Lekker makkelijk, is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Je kan hem nu reserveren (met GRATIS verzending) zodat je hem als eerste in huis hebt. We zijn zo trots! Al helemaal omdat we het deze keer zelf uitgeven (en dat is best een beetje spannend).

Bestel hem hier zodat jij hem straks als eerste op de mat hebt liggen

Lekker makkelijk

Wat kan je verwachten? Nou heel veel inspiratie voor het avondeten! Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. We delen lekkere recepten uit de oven (10 minuten preppen en dan hup de oven in),  snel klaar recepten voor elke dag (in minder dan 20 minuten klaar), simpele recepten (zoals een gnocchi bowl, lekkere salades en soepen), comfort food (de ultieme kaas pasta, loaded pizza fries en kebab), recepten met max. 6 ingrediënten (die pompoencurry moet je echt proeven) en zoete baksels (we noemen een XXL roze koek). Ook vind je ruim 30 basisrecepten in het boek waar je lekker mee kan variëren. Meer dan 80% van de recepten is vega of met onze tips eenvoudig vega te maken.

Hoe doen jullie dit

En we geven antwoord op de meest gestelde vragen ooit in een mega Q&A. Van “Hoe bewaar je tomaten?” tot “Wat is jullie favoriete keukentool?”. En met de Cheat sheet zie je in één oogopslag hoe lang je pasta, rijst en bulgur moet koken. Alles komt aan bod en met dit boek kan jij voortaan alles maken!

Wil jij dit?

  • 100 simpele en snelle recepten voor elke dag
  • 200+  pagina’s met lekkere en makkelijke recepten voor het avondeten
  • Meer dan 80% vega of gemakkelijk vega te maken
  • Handige tips en tricks zodat je precies weet hoe je pasta en rijst moet koken
  • De antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld
  • Meer dan 30 basisrecepten waarmee je lekker mee kan variëren

Ja dat wil ik!

Bestel Lekker Makkelijk hier

Bestel hem nu

Dan heb je hem als eerste op de mat. En je betaalt geen verzendkosten* Wij worden er in ieder geval heel blij van en ik hoop jij ook.

Het kookboek met meer dan 100 recepten kost €24,95. Als je hem nu reserveert ligt hij begin oktober op je deurmat.

Verzending binnen Nederland is gratis. Verzenden naar landen binnen Europa bedraagt maximaal €9,95.

lekker makkelijk cover

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in