7 x ovenschotel recepten

7 x ovenschotel recepten

Wij zijn dol op ovenschotels. Het fijne aan ovenschotel recepten is dat de voorbereiding vaak kort is, daarna schuif je de ovenschotel de oven in en ben je klaar. Dan kun je in de tussentijd wat anders doen. Op de bank liggen en je favoriete Netflix serie bekijken bijvoorbeeld. Het is dus makkelijk koken en daar houden wij van. Jij ook? Dan is dit lijstje met 7 ovenschotel recepten perfect voor jou. En of je nu op zoek bent naar vegetarische ovenschotels, een ovenschotel met aardappel of een Mexicaanse ovenschotel. In dit lijstje vind je het allemaal. Wil je nog meer inspiratie voor lekkere ovenschotels en ovengerechten? Bekijk dan deze link met heel veel lekkere en makkelijke ovenrecepten.

1. Ovenschotel met spruitjes

7 x ovenschotel recepten

Lekkere spruitjes ovenschotel met aardappelpuree, spekjes en een knapperig korstje van kaas. Het recept voor ovenschotel met spruitjes vind je hier.

2. Ovenschotel met spitskool

7 x ovenschotel recepten

Een echte gezinsfavoriet, deze spitskool ovenschotel met gehakt en pasta. Het recept voor ovenschotel met spitskool vind je hier.

3. Mexicaanse ovenschotel

7 x ovenschotel recepten

Een lekker en snel recept, deze Mexicaanse ovenschotel met wraps, kip en chorizo. Het recept van deze Mexicaanse ovenschotel vind je hier.

4. Vegetarische ovenschotel

7 x ovenschotel recepten

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met bonen. Deze makkelijke ovenschotel zet je binnen 30 minuten op tafel. Het recept vind je hier. 

5. Ovenschotel met bloemkool

7 x ovenschotel recepten

Ovenschotel met bloemkool in een nieuw jasje. Deze Mac and cheese met bloemkool is het ultieme comfortfood. Met veel kaas, yum! Het recept vind je hier. 

6. Aardappel ovenschotel

7 x ovenschotel recepten

Heerlijk klassiek ovenschotel recept met aardappel, spekjes en spitskool. Staat binnen 30 min. op tafel, lekker snel! Bekijk het recept hier. 

7. Ovenschotel met pasta

7 x ovenschotel recepten

Een pasta ovenschotel is altijd een goed idee. Deze met pompoen en spinazie is superlekker en de roquefort maakt het net even bijzonder. Bekijk het recept hier. 

28 januari 2021


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in