pauline feest

Pauline’s week: Happy but tired but happy

Happy but tired but happy! Zo kan ik mijn mood op dit moment het beste omschrijven. Ik ben superblij dat ons magazine nu helemaal af is (het is as we speak naar jullie onderweg, yes!). Feest is zo ontzettend mooi (en lekker) geworden en Annika en ik zijn mega trots. Maar ook een beetje moe. Althans ik. Het was toch achteraf wel heavy om meteen na mijn verlof in de vijfde versnelling van start te gaan. Zo’n project is toch altijd weer groter en meer dan ik van tevoren bedacht had (ik leer het ook nooit). En dan niet te vergeten dat ik nog een heel lief klein baby’tje heb (en slapeloze nachten) en een hele leuke peuter. Tel daar nog wat privé omstandigheden en corona bij op en je zult begrijpen dat ik wel een weekje vrij kan gebruiken. Dat heb ik nu en aangezien je nu toch niet zoveel kan doen, ga ik gewoon lekker thuis bijkomen. En ik ga een nachtje weg met Maurits. Even wat quality time samen.  Precies waar ik zin in heb! Kijk je mee naar mijn week?

Help de horeca

buitenplaats plantage

Ik heb het echt te doen met de horeca. Hoe zuur moet het zijn dat ze nu weer alles om moeten gooien. Extra knap vind ik het als deze ondernemers dan weer alle zeilen opzetten en nieuwe initiatieven bedenken.

buitenplaats plantage

Zo kan je nu ieder weekend (van do t/m zo) boodschappen doen bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Normaal is dit een toffe hotspot, nu omgedoopt tot foodmarkt. Niet alleen de horeca heeft last van corona, ook de horecaleveranciers zoals het door ons zo geliefde Lindenhoff en bakkerij Mama. Deze producten die normaal besteed zijn voor de horeca kan je nu op de foodmarkt kopen. Het zijn niet alleen prachtige ingrediënten, maar je helpt de leveranciers ook een handje. Dubbele win dus.

pauline

Uiteraard nam ik meteen even een kijkje. Het is allemaal buiten. En bij de ingang liggen mondkapjes (niet deze, deze is van Spat) en handschoenen. Helemaal safe dus.

Het is feest

ansichtkaart
feest
pauline feest

En toen was het eindelijk zover. Ons magazine Feest was gedrukt, dus Annika en ik vlogen naar Wormerveer om het op te halen. Het is nog mooier, beter en lekkerder dan we gehoopt hadden. We hebben gekozen voor een luxe uitstraling met mooi papier, een dikke kaft en gouden letters. Er valt immers altijd wel iets te vieren. De bestellingen gaan superhard zo leuk om te zien dat het zo’n succes is. Wil jij hem ook? Bestel hem dan nu, dan heb je hem voor Sinterklaas binnen.

Bestel een UPK x Lindenhoff box

Lindenhoff box

Heb je al gezien dat je een UPK x Lindenhoff box kan bestellen. Hoe leuk is dit? In de foodbox zitten alle verse ingrediënten voor een 3 gangen menu met recepten uit ons magazine. Kan je lekker thuis uit eten met een heerlijk diner van ons. Er is een vlees variant met de picanha als hoofdgerecht en een vega variant met een truffel pasta en de stoofperen Pavlova als toetje. Het zijn allemaal fantastische ingrediënten en zoveel mogelijk van eigen boerderij. En je krijgt ons magazine er gratis bij. Bestellen kan hier.

At home

koken

Is jouw inspiratie nooit op? Nee haha. Sterker nog ik zit vol ideeën. Ik ben ook lekker aan het koken thuis. Het is ook wel eens fijn om gewoon te koken, zonder dat het per se mooi op de foto moet. Ik kook nog wel steeds heel makkelijk, want met 2 boys heb ik gewoon wat minder tijd. Maar wel altijd lekker. Dit was een lekker lunch met rode koolsalade, een courgettesoepje en een stukje noten rozijnenbrood. Yum!

merlijn

Merlijn vindt het superleuk om te helpen in de keuken. Zodra ik bezig ben met iets, pakt hij zijn TrippTrapp en komt hij helpen. Ook vindt hij het heel leuk om koffie voor ons te maken en af te wassen. Ik denk dat ik hem binnenkort maar op de loonlijst zet haha.

brownie

En dit hadden we gemaakt samen, de lekkerste brownies ever. Jullie krijgen deze week het recept van ons.

tommie

En dit beertje wordt ook met de dag groter. Hij heeft al 2 tanden (wat een hel was dat) en hij is een echte foodie. Dus ik heb alle hoop nu op hem gevestigd. Vooralsnog vindt hij alles lekker wat ik voor hem maak.

At work

pauline en annika

Qua werk is er voor ons eigenlijk niet zoveel veranderd. Want wij werkten altijd al vanuit huis. Maar onze meetings vinden nu digitaal plaats. Moet zeggen dat ik daar steeds meer aan wen, maar ook dat ik blij ben dat ik niet iedere dag 6 meetings heb, want ik vind video bellen (en überhaupt bellen) best wel intens.

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat het goed gaat. Laat het vooral even weten via Instagram of Facebook.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in