Menu
IMG_5941.jpg

Annika’s week: Verjaardagsweekend + kerstinkopen

Afgelopen week stond in het teken van mijn verjaardag. Ik ben 35 jaar geworden 🙂 Door alle corona perikelen heb ik het anders gevierd dan anders. Op de vrijdag waren mijn ouders en zus er en op zondag mijn schoonmoeder en haar partner. We moesten het even splitsen, maar dat maakt het niet minder gezellig. Je bent extra lang jarig op deze manier, dus dat is ook wel leuk. Ik ben ontzettend in de watten gelegd. Ik heb hele mooie sieraden gekregen, een e-reader, lekkere geurtjes, make-up van Charlotte Tilbury en mooie spulletjes voor in huis. Kijk je mee?

Lekkere taartjes

Ik had voor mijn bezoek op zondag lekkere taartjes (petitfours) gekocht bij Huize van Wely in Haarlem. Oh, die zijn altijd zo lekker! Pauline maakte voor de vrijdag een heerlijke Sinterklaas cheesecake, het recept komt binnenkort online. En, die wil je echt niet missen 😉

Cadeautjes

Ik kreeg onder andere deze twee mooie kettinkjes van The Spice of Life. De bovenste van mijn ouders en de onderste van Chris. Ik ben er superblij mee. Ik vind het leuk om sieraden met elkaar te combineren en dat kan heel goed met deze kettinkjes.

Postbode Annika

Ik speelde afgelopen week ook nog even postbode. Pauline en ik konden ein-de-lijk ons Feest magazine ophalen bij de drukker. En wat een feestje! Het is zo ontzettend tof geworden. Ik kreeg een doosje mee naar huis voor de perszending en de buitenlandse bestellingen. Ik was deze week dus druk met inpakken, stickers plakken en labelen. Als je dit leest zijn de eerste magazines geleverd. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

Puzzelen voor het goede doel

Mijn oog viel op deze mooie Sinterklaaspuzzel. Ik kocht hem bij PSIKHOUVAN JOU. Een superleuke webshop voor speelgoed, kraamcadeau’s en mooie kinderkamer spulletjes. De opbrengst van deze puzzel gaat naar het Prinses Maxima centrum. Goede reden om hem in je mandje te gooien dus. En Lasse was er superblij mee. Win-Win!

De eerste kerstinkopen

Ik weet niet of jullie dit al van mij weten, maar ik ben dol op alles wat met wooninrichting, styling en interieur te maken heeft. Vroeger wilde ik altijd binnenhuisarchitecte worden. Dat is niet gelukt, maar in mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn interieur. We gingen naar Nijhoff in Baarn, daar was ik nog nooit geweest. Wat een toffe winkel is dat, ik keek mijn ogen uit. Er is nu ook een kerstshop en daar nam ik deze mooie hangers mee. Deze ga ik aan een losse tak hangen en in een vaas zetten.

Lasse mocht ook een kerstbal uitzoeken. Dat is een traditie van vroeger die ik graag wil overbrengen. Wij mochten als kind ieder jaar een bal uitzoeken bij de V&D en dat was altijd een feestje. Lasse lijkt op zijn moeder en kon niet kiezen. Hij gooide de ene na de andere bal in zijn mandje. De een nog hysterischer dan de ander. Van een roze dino tot een ijsje en een hamburger. Maar ik vond het stiekem heel erg leuk, dus uiteindelijk heeft hij iets van 6 ballen uit mogen kiezen.

Nog meer interieur aankopen

En ook dit leuke vaasje/ornament nam ik mee voor op de kast. En ja, ik ben ook helemaal into de gedraaide kaarsen instahype. Sorry! Ik vind ze gewoon heel erg mooi. Ik heb ze als kind zelf een keer gemaakt in een kaarsenmakerij. Misschien toch maar weer eens proberen. Lijkt me wel een leuk DIY projectje.

Work, work, work!

Pauline had een weekje vrij, dus ik moest alles even in m’n uppie runnen. Dat ging prima hoor! Het is alleen altijd wat drukker omdat je alles alleen moet doen. De socials, content, emails beantwoorden en ga zo maar door. Maar er staan weer allemaal leuke dingen gepland. Binnenkort komen er heerlijke Sintrecepten voorbij, maar ook de kerstplanning is al rond. We hebben nog leuke samenwerkingen voor de boeg en een toffe strategiesessie. Daar heb ik heel veel zin in.

En hoe gaat het met jou? Heb je (ondanks de corona perikelen) zin in de feestdagen? En hoe ga jij deze vieren in deze gekke tijd? Ik ben benieuwd! Laat het ons weten via Facebook of Insta.

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan