merlijn

Pauline’s week: in quarantaine

Het zijn gekke tijden. Tijden waarin alles wat zo vanzelfsprekend was, dat nu ineens niet meer is. Ik ga er niet teveel over uitweiden hier. Het is allemaal al lastig genoeg en in geschreven tekst vind ik het soms lastig om de nuance aan te brengen. Des te meer geniet ik nu van kleine dingen, van de eerste proefdrukken van ons magazine Feest (nou ja noem het maar klein), van Merlijn die zich helemaal uitleeft met verf, van Tommie die grappige geluidjes maakt en van Maurits die zijn mojo weer helemaal terug heeft na een bewogen jaar. Maar ook wij moesten in quarantaine (pyjamas all day) en er is babynieuws. Lees je mee?

Wat een baan heb ik toch

moak pancakes

Meetings with pancakes. Wat heb ik toch een vervelend beroep haha. Ook wel fijn dat mijn werk niet zo heel erg te lijden heeft onder deze crisis. Ik werk al voor 80% vanuit huis. De meeste afspraken zijn nu wel telefonisch maar verder is er eigenlijk niet zo veel veranderd. Zo fijn, want ik zie bij Maurits natuurlijk het tegenovergestelde. Hij is lean belt trainer/consultant en dat is toch iets waarbij je meer fysiek contact hebt met mensen. Extra zuur omdat hij net dit jaar als zelfstandige is gestart.

annika

Annika en ik hadden weer een kookdag. Deze keer kookten en fotografeerden we 8 recepten voor de blog. Annika maakt altijd alle foto’s en zoals je ziet is dat gewoon in mijn huiskamer. Ik droom van een eigen studio, maar dat is zo duur. Misschien ooit nog eens een ruimte delen met andere foodfotografen.

pauline

En ik stond in de keuken. Meestal beginnen we rond 10 uur en dan zijn we tegen 15.00 klaar. Deze keer stonden er allemaal hoofdgerechten op het menu, dus dan ben je wel even bezig.

eten bewaren

En zoals altijd gaat een deel van het eten in de vriezer. Zo handig want ik heb dus altijd eten achter de hand.

Feest

feest magazine

Feest is nu helemaal af. We hadden vorige week een afspraak bij de drukkerij. Zo cool dat hier straks duizenden magazines van de band af rollen. Nog even een dingetje, we hanteren 2 verzendmomenten (anders moet je 4 euro verzendkosten betalen). De eerste is zodra hij klaar is, begin november. En de tweede lichting eind november. Als er dan tenminste nog wat over is want de bestellingen gaan superhard en op is op. Dus wil je zeker weten dat je een exemplaar krijgt, dan kan je het beste nu alvast bestellen. Bestellen kan hier.

Met mijn mannen

merlijn

Het liefst doen we ieder weekend iets leuks. Bij de Olmenhorst kon je appels plukken en dat was zo leuk om te doen. Merlijn vond het helemaal fantastisch.

republiek

Het voordeel van allebei thuiswerken is dat je samen kan gaan lunchen als de jongens op de crèche zijn. We gingen op de laatste zomerdag van het jaar naar Republiek in Bloemendaal. Deze bloemkoolsalade was zo lekker.

republiek Bloemendaal

Maar wel een beetje weinig, dus als toetje nam ik appeltaart. Yum!

Date met Merlijn

merlijn

En toen kreeg Tommie koorts en moesten we in quarantaine. Ik vrees echt voor de herfst want Tommie heeft bijna iedere 2 weken wel koorts. En dan moet de hele familie dus thuis blijven. We zijn 3 dagen binnen gebleven en toen het weer mocht ging ik samen met Merlijn verf kopen bij de Action en daarna lunchen op het terras. Het is ook zo gezellig om even wat met hem alleen te doen. En zo had Tommie ook even wat rust.

Babynieuws

babynieuws

En er was ook babynieuws. Maurits zijn zusje is bevallen van een dochter. Dus we zijn in de tussentijd ook nog op en neer naar Groningen geweest. Zo klein en zo lief! Wat is Tommie dan al ineens groot. De tijd vliegt voorbij.

Voor mij breekt nu weer een rustigere periode aan. Het magazine is af en de content voor de website is ook al grotendeels klaar voor de rest van het jaar. En dat is wel fijn. Achteraf gezien was het best pittig om meteen na mijn verlof met zo’n groot project te starten. Maar het was wel superleuk en ik heb er ook weer heel veel goede energie van gekregen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in