merlijn

Pauline’s week: Merlijn jarig & Nieuwe wenkbrauwen

En ineens is hij 3! En dan besef je weer hoe snel het allemaal gaat. Op Merlijn zijn verjaardag ben ik altijd een beetje sentimenteel. Dan ga ik allemaal filmpjes en foto’s kijken van direct na zijn geboorte. Wat was hij klein, slechts 43 cm en nog geen 2200 gr. Moet je nu eens kijken, nog steeds niet de grootste maar wel echt een jongetje. Met een eigen wil en flink wat karakter (soms een beetje te). Maar aan de andere kant ook zo verlegen. Vooral bij grotere kindjes, dan kruipt hij bijna in me. Ik vind het een heerlijke fase. Hij heeft zelfs zijn eerste playdate al gehad. “Ik heb een vriendin mama”. Verder kreeg ik nieuwe wenkbrauwen (permanente make up) en hadden Annika en ik weer een kookdag. Kijk je mee?

Toen het nog kon

ubuntu

We wisten natuurlijk allemaal dat er weer een “semi” lockdown aan zat te komen. Dus toen het nog kon, ben ik nog even naar Ubuntu geweest. Ik heb me in de horeca altijd heel prettig gevoeld. Ik ging met name overdag en er was altijd voldoende afstand. Heb het dan ook echt met ze te doen.

pauline strand

Ik ga het zeker missen, want vooral op het strand kom ik echt tot rust. Maar wel als ik dan even relaxt kan zitten.

Nieuwe wenkbrauwen

pmu before

Twee jaar geleden liet ik al PMU (permanente make up) zetten bij Wink. Nu was het tijd voor een update. De vorige keer is er gebruikt gemaakt van microblading en nu heb ik gekozen voor Powder brows. Vooral omdat dit veel minder pijn doet.

PMU after

En dit is after, direct na het zetten. Inmiddels zijn ze wel weer wat zachter geworden. Ik ben er heel blij mee. Desalniettemin moet je gewoon blijven verven en harsen, maar je hebt geen blote billen gezicht meer.

Pizza party

pizza party

Maurits en Chris waren met de boys naar Peppa Pig geweest (voor de lockdown) en dat vonden ze te gek. Daarna bestelden we een pizzaatje bij Nolita, dat zijn de lekkerste in Haarlem.

Thuis koken

courgettesoep

Ik ben thuis ook weer volop aan het koken. Heb zoveel inspiratie. Wel gewoon simpele recepten zoals deze courgettesoep met pesto.

pizza karma shoarma

En dit kan je geen koken noemen maar is wel heel lekker. Een Magioni bloemkoolpizza met vegan knolselderij shoarma van Karma Shoarma. Zoooo lekker!

Online meetings

pauline en annika

Annika en ik hadden ook weer een kookdagje en een online meeting. Gelukkig heeft ons werk niet te leiden onder deze hele crisis.

Merlijn jarig

merlijn

En toen was Merlijn jarig. We begonnen met cadeautjes in bed. Hij kreeg Duplo kermis van ons en van Tommie een brandweerman Sam auto (ik heb mijn wens voor mooi pastelkleurig houten speelgoed ook maar losgelaten). Hij is er helemaal blij mee.

cleeff

Thuis hadden we al een taartje gegeten maar we besloten toch nog een extra taartje te eten bij Cleeff. We konden lekker buiten zitten dus het was een heerlijke verjaardag.

traktatie kinderdagverblijf

En op de opvang trakteerde hij geheel corona proof op zakjes fruit met een printable die ik bestelde bij Typisch Mies. Lekker makkelijk wel en gewoon een dikke hit bij die kleintjes.

In het weekend kwamen Annika, Chris en Lasse nog langs voor een taartje en dat was het. Mijn ouders zijn helaas ziek (geen corona gelukkig) en met de maatregelen nu is het allemaal een beetje lastig. Gelukkig heeft Merlijn daar niks van door en heeft hij hele leuke dagen gehad.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in