Menu
aa3c1006-90ca-4460-9780-6f72502292c3.jpg

Annika’s week: Op safari en voor het eerst skiën

Wat heb ik een leuke week achter de rug! Het meeste werk voor ons FEEST magazine is gedaan en dat betekent dat er weer meer ruimte is voor andere werkzaamheden. Zo hadden Pauline en ik een leuke afspraak in Amsterdam, ging ik voor het eerst skiën met Chris en hadden we een fantastisch weekend in de Beekse Bergen. Pauline en ik vonden dat het uitbrengen van ons jubileum magazine ook een feestje waard was, dus boekten we een lekker weekendje weg met de familie. Ben je benieuwd hoe vaak ik van de piste gegleden ben? En hoe we het vonden om ‘op safari’ te zijn? Lees dan snel verder!

Leuke kidsproof hotspot

Chris en ik zijn altijd op zoek naar leuke plekjes om met Lasse heen te gaan. Dit keer gingen we naar de Smaeckkamer in Beverwijk. En dat is zeker een leuk kidsproof plekje om heen te gaan. Tip: reserveer een plekje in de speelkamer. Lasse kon er heerlijk spelen en wij konden rustig genieten van onze lunch en een lekker taartje. De homemade appeltaart is een aanrader!

Afspraak in Amsterdam

Pauline en ik hadden een leuke afspraak in Amsterdam. We gingen gezellig lunchen met Ianna van PowComms. Zij helpen ons vaker met PR als we iets lanceren en dat gaan ze dit keer ook doen rondom ons jubileum magazine. Superleuk! Dus we hebben even gebrainstormd over leuke ideeën. En hoe kun je dat nou beter doen onder het genot van een stapel pancakes? We zaten bij Moak in de Pijp. Hier eet je de lekkerste pancakes, van zoet tot hartig.

Voor het eerst op de latten

Ok, vergeet de oncharmante foto hierboven.. Ik had samen met Chris mijn eerste skiles. Ik heb nog nooit geskied of gesnowboard en nog nooit op wintersport geweest. Chris doet al jaren aan snowboarden, maar had ook nog nooit op de latten gestaan. En laatst had ik het idee om weer eens samen iets leuks te doen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te leren, maar door de drukte van je werk en priveleven komt het er niet altijd van. Maar ik wilde toch eens proberen of het skiën mij ook zou bevallen. Chris zou dolgraag met ons op wintersport willen, maar ik heb geen idee of ik dat wel leuk vind.

We hadden priveles en dat was erg fijn, want ik heb al enorm veel geleerd in 1 uur tijd. Ik ben al van een heuvel afgegaan, heb bochtjes gemaakt en weet hoe ik moet remmen. Ik vond het verrassend leuk, dus we gaan hier lekker mee door. Ik ben maar 2 keer gevallen, maar dat is niet slecht voor een eerste keer toch?

Op safari in de Beekse Bergen

Pauline en ik hadden twee huisjes geboekt in de Beekse Bergen om de lancering van ons magazine te vieren. De huisjes lagen direct aan de savanne. Superleuk, want je hebt dus de hele dag uitzicht op dieren. In ons geval waren dit struisvogels, zebra’s en giraffes. Zo ontzettend leuk, de jongens vonden het fantastisch. Als je ’s ochtends wakker wordt is er meteen entertainment.

Met de auto

De eerste dag regende het nogal veel, dus gingen we met de auto door het park. Superleuk om langs alle dieren te rijden. Lasse mocht bij ons voorin zitten en hij deed erg zijn best om de dieren te spotten. Elke keer pakte hij zijn verrekijker er weer bij. Zo schattig! De dieren kwamen niet heel dichtbij vanwege de regen. Maar Pauline heeft nog een keer een rondje gemaakt met de auto en toen kwam deze giraf wel even hallo zeggen.

Beekse Bergen is een ontzettend mooi aangelegd park. Je loopt als het ware door het bos langs alle dieren. Alsof je echt op safari bent. Door de nieuwe maatregelen was het wel wat lastiger om ergens terecht te kunnen voor lunch of avondeten. Er was vaak geen plek en dan val je al snel terug op patat, pizza of pannenkoek. Maar we hadden het zelf ook iets beter moeten voorbereiden, door zelf eten mee te nemen en te koken in het huisje of eerder een restaurant te reserveren.

Bij de luipaarden

De dag erna gingen we op wandelsafari. Ik vond dat persoonlijk leuker & mooier dan de autosafari. Je komt heel dicht bij de dieren en het park is heel mooi om doorheen te lopen. We hadden een bolderkar gehuurd voor de jongetjes. Dat is wel een aanrader, want het is best een lange tocht. Merlijn en Lasse houden dat nog niet vol, dus de bolderkar was erg welkom en ze vinden het ook gezellig natuurlijk om bij elkaar te zitten. We konden de luipaard van heel dichtbij bekijken, zo mooi!

Feest

En feest vieren doen we natuurlijk niet zonder gebak. Pauline had heerlijke Bossche bollen meegenomen van de Bakkende Brabander. Zo lekker, ik ben er dol op. En toen zat ons weekendje weg er alweer op. Ik kan het iedereen aanraden om een keer een huisje te boeken in het Safari resort, zeker met kleine kids. Het is een superleuke belevenis en ik vond het zelf ook erg mooi om naar de dieren te kijken vanuit de woonkamer.

En verder

Er komen weer leuke weken aan voor Pauline en mij. Ons magazine ligt nu bij de drukker. Zo spannend! Ik kan niet wachten tot we hem in handen hebben. Als je nu bestelt ligt hij begin november op de mat. Heb jij hem al? Verder is Merlijn jarig komende week, hij wordt alweer 3 jaar. Jeetje wat gaat dat toch snel. En we gaan aan de slag met iets heel leuks voor het magazine. To be continued..

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan