Menu
IMG_5646.jpg

Annika’s week: Nieuwe elektrische auto, taartproeverij & miskoop

Oh wat zijn het toch een drukke weken de laatste tijd. Ik vind het najaar altijd een van de drukste periodes. Dan zijn er veel verjaardagen achter elkaar plus de feestdagen en qua werk is het dan ook altijd even aanpoten. We zijn druk bezig met allerlei toffe samenwerkingen, ons magazine wordt momenteel gedrukt en Pauline en ik zijn achter de schermen bezig met leuke dingen voor ons bedrijf. Daar merken jullie niet zo veel van, maar dat neemt ook tijd in beslag. Gelukkig zijn het alleen maar leuke dingen waar ik energie van krijg. Afgelopen week was ook weer een leuke, gezellige week. Kijk je mee?

Nieuwe auto

Chris krijgt een nieuwe auto van de zaak. Hij heeft het er al maanden over. Ik heb zelf niet zoveel met auto’s. Ik heb een Opel corsa en dat bevalt me prima. Chris krijgt nu een 100% elektrische auto, een Polestar. Deze auto is net op de markt gekomen, dus het was lang wachten (mede door Corona) tot hij geleverd werd. Maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver. Ik moet toegeven, het is een hele fijne auto om in te rijden. Hij ziet er heel futuristisch uit en dat hij 100% elektrisch is, vind ik echt top! Nu maar hopen dat we nooit langs de kant van de weg komen te staan met een lege accu šŸ˜‰

Bruiloftsvoorbereidingen

De bruiloftsvoorbereidingen zijn weer in volle gang. Zo hebben we laatst het stylingplan ontvangen van onze stylist (het wordt zo mooi allemaal!) en hadden we afgelopen week een taart tasting bij Sprinkles Bakery. We hadden eigenlijk al een taartleverancier gevonden, maar door allerlei omstandigheden is zij er mee gestopt en besloten we op zoek te gaan naar een nieuwe partij. Ik kende Sprinkles al van de Show Up beurzen, daar had ik al eens een lekkere cupcake geproefd. En nu hadden we dus een afspraak om alle keuzes en mogelijkheden door te spreken en kregen we deze heerlijke tastingbox mee naar huis. Ziet er heerlijk uit toch?

Hip hip hooray

Merlijn was drie jaar geworden en dat hebben we gevierd. Het kon net qua aantallen i.v.m. de coronaregels. Opa en oma zijn een andere dag gekomen. Wel gek hoor, dat het nu allemaal zo anders gaat. Maar desondanks was het een hele gezellige middag. De boys hebben fijn met elkaar gespeeld en wij hebben lekker geborreld en een taartje gegeten. We hadden voor Merlijn de Duplo brandweerkazerne gekocht. Nou, die viel goed in de smaak! Ook bij Lasse trouwens, hij wilde deze ook wel voor zijn verjaardag zei hij.

Naar het bos

We wilden even lekker naar buiten, dus we besloten naar Bosbeek te gaan. Dat is een bos in de buurt van Haarlem. Echt supermooi om doorheen te wandelen, nu alles oranje en rood kleurt en de paden vol liggen met blaadjes, eikels en kastanjes. We gingen op paddenstoelenjacht en dat vond Lasse helemaal leuk. Alleen zijn ranger-hoed zakte de hele tijd voor z’n ogen, hihi.

Interieur update!

Wij hebben onze tv-kast uitgebreid met extra kasten. Ik krijg hier altijd veel vragen over, maar het zijn gewoon de Besta kasten van de Ikea. Ik heb er zelf leren handgreepjes aan vast gemaakt. Ik moet er nog 1 extra bestellen voor het nieuwe kastje. En eindelijk heb ik ruimte om wat accessoires neer te zetten in huis. Wij hebben namelijk geen vensterbanken of een schouw o.i.d. Dus mijn interieurhart sloeg op hol en ik ben meteen op zoek gegaan naar leuke items voor op het kastje. De roze vaas is van Ikea, de ronde vaas van H&M home, de kaars van HKLiving, de lijst met print van Westwing, de roze marmeren kandelaar van Karwei en de lamp van Loods 5. Ik zoek nog een nieuwe lamp voor op het kastje, maar weet nog niet goed wat. De andere print stond er even tijdelijk bij, deze had ik besteld bij Desenio, maar krijgt een ander plekje.

Samen thuis werken

Chris werkt nu ook weer fulltime thuis en dat heeft zo zijn voor,- en nadelen. Ik vind het heel gezellig om samen te ontbijten, te lunchen en af en toe samen een koffietje te doen. We bestellen regelmatig een lunch nu de horeca gesloten is. Momenteel is Teds onze favo! En nadelen zijn er ook hoor! Chris heeft nogal een harde stem, dus ook al zit hij twee verdiepingen hoger, dan nog hoor ik al zijn telefoongesprekken. En dat zijn er veel, heel veel. Herkenbaar?

Naar de bios en shopfail!

Op mijn vrije dag ging ik met Lasse naar de bioscoop. Hij vindt dit altijd superleuk en ik zag dat er nu een Sinterklaas film draait, dus daar gingen we naar toe. Goed om te weten is dat je nu zelf je eten en drinken mee moet nemen, dit wordt tijdelijk niet verkocht in de bios. Maar gelukkig had ik popcorn en drinken meegenomen. De film was erg leuk, Lasse vond het wel een beetje spannend af en toe. Vooral de sloopvogel (sloopkogel).

Ik wil voor Lasse zijn verjaardag een Paw Patrol taart maken, dus ik had leuke Paw Patrol figuurtjes gekocht. Maar die waren veel kleiner dan ik verwacht had. Oeps! Ik ga dus nog even verder kijken voor wat grotere figuurtjes. Dit vind ik altijd een nadeel van online shoppen. Je ziet niet altijd goed wat het formaat is van het product.

Deze week

De komende week wordt leuk! Ik ben jarig en wordt alweer 35 jaar! Wat gaat dat toch snel. Ik vier het vrijdag met een paar mensen (coronaproof). Verder is er nog een hoogtepunt, want Pauline en ik krijgen het FEEST magazine voor het eerst in onze handen. Woohoo! Hier kijk ik enorm naar uit, om eindelijk het resultaat te zien van al het werk wat er in zit.

VolgĀ PaulineĀ enĀ mijĀ ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Paulineā€™s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan