Menu

5 x risotto recepten

Vandaag deel ik een handig lijstje met 5 risotto recepten. Ik ben zelf dol op risotto, vooral de tomatenrisotto is hier een grote favoriet. Een aantal jaren geleden had ik nog nooit risotto gegeten. En ik had altijd het idee dat risotto bereiden heel erg moeilijk is. Dat wordt nou eenmaal vaak gezegd. Maar ik ben het daar niet mee eens. Risotto bereiden is helemaal niet moeilijk. Door vaak te proeven weet je precies wanneer de risotto gaar is. Met deze 5 risotto recepten kun je in ieder geval even vooruit en lekker oefenen met het bereiden van risotto. Dan zul je zien hoe simpel het is.

Alles in 1 pan

Wat ik ook zo fijn vind aan het bereiden van risotto, is dat je maar 1 pan nodig hebt. Ik maak het mezelf graag makkelijk en als er maar 1 pan nodig is, ben ik helemaal gelukkig. Officieel hoort er een scheut wijn door de risotto, maar eigenlijk doe ik dat nooit. Omdat Lasse er ook van eet, voeg ik gewoon wat extra bouillon toe. Dit kun je ook doen als je zwanger bent of geen alcohol wilt drinken.

1. Tomaten risotto

Klik hier voor het recept.

2. Bietenrisotto uit de oven

Klik hier voor het recept.

3. Citroenrisotto

Klik hier voor het recept.

4. Bloemkool risotto met geitenkaas

Klik hier voor het recept.

5. Risotto met spinazie en geitenkaas

Klik hier voor het recept.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST