pauline

Pauline’s week: O wat een week

Wat een week was dit zeg! Vorige week lanceerden we de PRE-SALE van ons magazine Feest. Zo’n lancering is altijd spannend. Annika en ik hebben allebei de nacht ervoor wakker gelegen. Je werkt er maanden naartoe en dan is het ineens zo ver. Maar wat was het fantastisch. Jullie hebben meteen massaal besteld en daar zijn we zo dankbaar voor! De bestel mailtjes bleven maar binnenkomen, we hebben op den duur zelfs onze notificaties uitgezet anders kwam er van werken niks meer haha. Ik kan je wel vertellen, we gaan je niet teleurstellen, want het is echt prachtig geworden. Maar hier omheen deed ik meer en dat laat ik jullie graag zien in deze blog.

Work work work

frenchie

Sinds ik weer begonnen ben na mijn verlof, is het meteen heel druk. Eigen schuld natuurlijk want ik had ineens bedacht dat we dat magazine toch nu moesten maken haha. Maar het was even flink aanpoten. Gelukkig heb ik het leukste werk van de wereld. Tijdens een rondje hotspots fotograferen, at ik deze heerlijke lunch bij Frenchie.

pauline

Confession, ik sta liever achter de camera dan voor. Maar met mijn werk heb je dus ook af en toe foto’s van jezelf nodig. Gelukkig is het altijd een feest om deze te maken met Danielle van Goudse fotografie.

Kids update

babyhapjes

Tommie is al lekker aan het eten. Hij vindt het echt heerlijk. De oefenhapjes gingen al heel snel over in complete maaltijden en soms eet hij gewoon meer dan zijn broer.

merlijn

Merlijn ging logeren bij opa en oma. En dat is altijd feest natuurlijk, want dan wordt hij lekker verwend met koekjes. Het was zo stil in huis, dat waren we echt niet meer gewend. Dus zondagochtend hebben we hem maar heel snel weer opgehaald. Hij stond al te wachten met zijn tasje. Zo schattig!

Buiten de deur

plantage rococo

Jullie weten inmiddels wel dat ik graag buiten de deur eet. ’s avonds lukt niet meer zo vaak, dus nu gaan we des te vaker overdag. Bij Plantage Rococo at ik deze heerlijke burrata.

pauline

Plantage Rococo is echt een prachtige plek en het eten is er heerlijk. De ontvangst was alleen niet echt hartelijk. En toevallig had Annika los van mij diezelfde ervaring, daarom heb ik er nog niet over geschreven. Ze zijn net open, dus ik ga binnenkort gewoon een keer in de herkansing. Hopelijk gaat het dan beter.

Kidsproof horeca

tante tokkie

Bij Tante Tokkie in Voorschoten at ik een lekker pannenkoek. Echt een leuk kidsproof plekje want je kan er ook ijs eten en bij de dieren kijken. En als je er dan toch bent, kan je meteen even boodschappen doen bij Van der Valk versmarkt.

Het ruiterhuys

En we gingen naar Het Ruiterhuys in Bakkum. Wat een leuke en gezellige plek is dit. Ook heel kidsproof met een speelhut en heel veel dieren. Merlijn vond het ook superleuk. Wij deelden een lunch proeverijtje, heerlijke zondag zo.

Iets te vieren

lunchen by lima

Alle successen moet je vieren toch. Omdat de presale zo’n enorm succes is, namen we een middagje vrij. We gingen lunchen in de stad bij By Lima.

En daarna nog even shoppen. Dat doe ik dus bijna nooit (Annika daarentegen is een echte shopaholic). Maar ik ben deze keer goed geslaagd. Lekker weer wat nieuwe spullen voor de herfst. Voor kleding slaag ik bijna altijd bij Number Nine en Sissy boy!

Annika heeft nu een weekje vrij en ik ga even rustig aan de slag met van alles en nog wat. Gewoon lekker werken dus. En in het weekend gaan we er vast wel weer op uit, maar dat zien jullie in het volgende weekoverzicht.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in