Menu

GROOT NIEUWS! Bestel nu ons MAGAZINE

Yes eindelijk kunnen we met je delen waar we de afgelopen maanden zo druk mee waren! Uit Pauline’s keuken bestaat in november 10 jaar! Al 10 jaar lang delen we al onze creatieve recepten en persoonlijke belevenissen met jou. Om dat te vieren hebben we een uniek en limited jubileummagazine gemaakt met als thema FEEST. Want we vonden dit succes van 10 jaar bloggen wel reden voor een feestje. Het ligt nu bij de drukker en jij kan hem nu reserveren zodat je hem als eerste in huis hebt. We zijn zo trots!

Bestel hem nu zodat jij hem straks als eerste op de mat hebt liggen

Elke dag feest op tafel

Wat kan je verwachten? Nou heel veel inspiratie! Het magazine bevat bijna 70 nieuwe recepten in feestelijke thema’s. Niet per se voor de feestdagen maar wel om van elke dag een feestje te maken. We delen lekkere, mooie en echt makkelijke recepten met pompoen (die traybake moet je proeven), snel klaar recepten voor elke dag (minder dan 20 minuten), alles voor een Mexicaanse fiësta (taco’s, enchilada’s en meer), comfort food (ultieme kaasfondue en loaded fries), zoete baksels (proef de coverfoto) en showstoppers voor als je een etentje geeft met vrienden. Ook de 7 populairste recepten van de blog vind je terug in het magazine. Ruim 80% van de recepten is vega of eenvoudig vega te maken.

Inspiratie

Naast deze recepten valt er ook genoeg te lezen, een exclusief interview met ons over 10 jaar ondernemen als zussen (met dingen die je echt nog niet wist) en interviews met leuke bekende culi’s zoals Yvette van Boven en Donna Hay (yes!). Ook mogen we een preview geven van Donna haar nieuwste boek en die is fijn. En zoals altijd delen we heel veel tips. No waste tips om geen voedsel te verspillen, tafelstyling tips en we delen onze geheimen hoe je de mooiste foto kan maken met je mobiel. Kortom heel veel inspiratie!

Wil jij dit?

  • 70 lekkere, mooie en echt makkelijke recepten
  • 128 pagina’s met recepten voor elke dag feest op tafel
  • Meer dan 80% vega of gemakkelijk vega te maken
  • Interviews met oa. Yvette van Boven en Donna Hay (+ preview van Donna haar nieuwste boek)
  • Onze favorieten: de mooiste keukenspullen, servies en hulpjes in de keuken
  • Heel veel tips: hoe maak je de beste foto?, no waste tips en stylingtips
  • Een uitgebreid interview met ons met dingen die je echt nog niet wist
  • Haarlem Hotspot Guide – waar moet je eten, drinken, dineren en overnachten

Bestel het magazine hier

Bestel hem nu ,dan weet je zeker dat je een exemplaar van dit unieke jubileumnummer te pakken hebt (het is namelijk een limited edition). En heb je hem als eerste op de mat. Wij worden er in ieder geval heel blij van en ik hoop jij ook.

RESERVEREN KAN HIER

Het magazine heeft de inhoud van een heel kookboek, maar je betaalt slechts €9,95. Als je hem nu reserveert ligt hij begin november op je deurmat.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST