5 x snelle recepten - klaar in 20 minuten

5 x snelle recepten – klaar in 20 minuten

Uren in de keuken staan, doe ik eigenlijk niet meer (wie wel met kleine kinderen?). Maar lekker eten nog wel iedere dag. Voor mij is het avondeten een hoogtepunt van de dag (eigenlijk iedere maaltijd). Maar het is dan ook showtime bij ons thuis. Merlijn en Tommie komen thuis van de crèche, we moeten eten, nog even spelen en dan gaan ze in bad en naar bed. En dat allemaal binnen 2 uur tijd. Dus logisch dat ik aan het avondeten niet zoveel tijd meer besteed. Vaak kies ik voor snelle recepten die binnen 20 minuten op tafel staan, of iets wat ik in de oven kan zetten, zodat ik in de tussentijd nog even met mijn boys kan knuffelen.

Maak het jezelf makkelijk

Je moet het jezelf dus niet te moeilijk maken. Maar er moet wel lekker en vers gegeten worden vind ik. Ik kan oprecht chagrijnig worden als mijn avondeten niet goed is of als de koelkast leeg is. Met een abonnement op HelloFresh heb je dat probleem niet. Iedere week kan je kiezen uit 20 recepten (vega, vis en vlees) en die krijg je dan helemaal afgewogen (lekker no waste) thuisbezorgd. Je kan zelf kiezen of je uitgebreid wilt eten (premium recept) of juist makkelijk en snel. Daarvoor hebben ze Quick & Easy recepten die supersnel klaar zijn, maar wel vers en heel lekker. Ideaal voor drukke gezinnen. Ook het aantal maaltijden en het aantal personen kan je per week wijzigen. En komt het een weekje niet uit? Dan pauzeer je het gewoon. Dat gaat heel gemakkelijk in de HelloFresh app.

Met deze 5 recepten zet je binnen 20 minuten een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel. Doe er je voordeel mee.

1. Pasta rode pesto

5 x snelle recepten – klaar in 20 minuten

Pasta pesto kennen we inmiddels allemaal wel. Maar heb je hem wel eens gemaakt met rode pest?. Net zo makkelijk, maar toch net een beetje anders.

Klik hier voor het recept.

2. Griekse couscoussalade

5 x snelle recepten – klaar in 20 minuten

Salades zijn natuurlijk ideaal als je snel iets klaar wilt maken. Deze Griekse couscoussalade is niet alleen snel, maar ook lekker voedzaam en vullend.

Klik hier voor het recept.

3. Bloemkoolcurry met kikkererwten

5 x snelle recepten – klaar in 20 minuten

Lekker gezond recept voor een vegetarische curry met bloemkool en kikkererwten. Ik maak dan ook echt gebruik van een kant en klare currypasta, want dat is wel zo makkelijk.

Klik hier voor het recept.

4. Een plaattaartje uit de oven

5 x snelle recepten – klaar in 20 minuten

Mijn ideale “geen tijd recept” is een plaattaart uit de oven. In nog geen 5 minuten gemaakt, hij moet dan alleen nog even 20 minuutjes in de oven. Maar dan kan jij lekker even bijkomen met een kopje koffie op de bank.

Klik hier voor het recept.

5. Aziatische Fusion Salade

5 x snelle recepten – klaar in 20 minuten

Deze Aziatische fusionsalade zat in de HelloFresh box en was echt zo lekker (en nog gezond ook)! Zoet, zout, fris en knapperig tegelijk. En heel makkelijk om te maken. Binnen 20 minuten stond het op tafel..

Klik hier voor het recept

5 x snelle recepten – klaar in 20 minuten

Dit bericht is in samenwerking met HelloFresh, lees mijn disclaimer.

10 september 2020


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in